Hovudside

Hvordan Grow Grass Rundt Oak Trees

by Walther

Eiketrær er vakre landskap trær. Dessverre er de tunge feeders, liker ikke å ha sine røtter forstyrret og skygge bakken under og rundt sine badebukser. Gress er også en tung mater, liker minst seks timer med sol i dag, og tolererer ikke klumper av løv. Det er mulig for disse to ulike arter å sameksistere og selv trives. Trikset er å lage en no-Mow, no-gress sone under drypp linjen i eik. Mulch dette området for å holde ugress ned og plante gress utenfor drypp linje. Å krydre ting opp under eik, vurdere å plante bakken dekker eller skygge planter som hostas og astilbles.

Bruksanvisning


Hvordan Grow Grass Rundt en Oak Tree


•  Spre mulch fra bunnen av treet til drypp linjen (der slutten av grenene nå), vanligvis 4 til 6 meter fra stammen. Mulch bør ikke være dypere enn to inches.

•  Starter på drypp linje og jobber borte fra treet, fjerne gress og vegetasjon.

•  Starter på drypp linje og arbeider utover, dyrke de første 1 til 2 inches av jord. Du kan bruke alle verktøy du er komfortabel med, fra en hard-tine rake til en spade eller rorkult. Målet er å løsne jorden (aerate) for å tillate penetrasjon av næringsstoffer og vann. Lufting gjør det også lettere for gressfrø til å spre sine røtter.

•  Påfør kompost, godt råtnet gjødsel eller kunstgjødsel spesielt formulert for gress til området du vil bli seeding. Kompost og gjødsel skal være 1-2 inches tykke. Påfør gjødsel etter anvisningen på pakken.

•  Bruk en kringkasting seeder å spre gressfrø jevnt over forberedt jord.

•  Vann din gressfrø daglig i løpet av det første året. Holde bakken jevnt fuktig uten å forlate det soggy. Etter det første året, når gresset er etablert, vil gresset trenger om en tomme av vann annenhver dag.

Tips og advarsler


  • Plante stauder som tåler tørr skygge i mulched området under eik tree.For en lund av eiketrær og en tungt skyggelagt tun, eksperimentere med understory busker og trær som rhododendron, asalea, dogwoods og røde knopper.
  • Ikke dyrke området under drypp sonen som eiketrær har grunne røtter, og du kan forårsake uopprettelig skade. Overwatering din eiketre i sommer kan forårsake eik rot sopp og andre sykdommer. Du kan ofte leie kringkastings seeders på lokale dyrefôr butikker.