Hovudside

Hvordan enkelt fjerne drivning

by Walther

Hvordan enkelt fjerne drivning

Caulk er en husholdning tetningsmasse beregnet for flere vanlige applikasjoner. Stoffet er lufttett og vanntett. Du kan få det i varianter som passer for innendørs og utendørs bruk. Caulk vanligvis fyller sømmer i gulv, kjøkken, bad og selv murverk. Selv enkle å bruke, kan drivning bli vanskelig å fjerne fra visse områder. Du vil trenge spesifikke verktøy og høyre kjemisk middel til å løfte den fra en ren overflate.

Bruksanvisning


En forsøke forsiktig å skrape caulk fra sin søm med en skarp kniv. Løsne så mye av den gamle tetningsmasse som mulig vil minimalisere det nødvendige oppløsningsmiddel.

•  Påfør en kommersiell caulk remover til resten av fugemasse. Følg instruksjonene som er trykket på etiketten, noe som gjør at bare å gjelde produktet til caulk selv. Harsh formler kunne anløpe en delikat overflate hvis du bruker overflødig på et upåvirket område.

•  La remover å oppløse caulk i henhold til produsentens instruksjoner. Når caulk har myknet, bruk kniven igjen for å klippe bort rester.

•  skrelle bort de vanskelige spor med nebbtang om nødvendig. En malingsskraper er også effektiv i å løsne større segmenter av kittet.

•  Kast den løse caulk og tørk den eksponerte overflaten med rødsprit eller et mildt vaskemiddel for en grundig rengjøring. Tillate området lufttørke før du påfører frisk caulk.