Hovudside

Hvordan Plant Fir Trees

by Walther

Over 50 arter av grantrær eksisterer. De har nåler i stedet for blader og noen kan vokse 250 meter høy eller mer. Grantrær er spredd av kantformet frø, som er lagret i trærne 'kongler. De fleste graner er svært hardfør, men noen trenger oppmerksomhet i perioder med tørke. Med mindre du vokser juletrær, de krever ikke beskjæring. Grantrær gagne miljøet, som hver og en absorberer 15 pounds av karbondioksid hvert år.

Bruksanvisning


Hvordan Plant Fir Trees


•  Plant furua tidlig på våren, før eller like ny vekst utvikler seg. Du kan også plante gran i høst når planten er sovende. Grantrær foretrekker full sol eller delvis skygge enten de bor i nordlige eller sørlige regioner.

•  Forbered jorden. Firs trenger syrlig godt drenert jord å vokse, og de fleste ikke gjøre det bra i tung leirjord. Legg kompost eller organisk materiale til leirjord før planting. Grav et hull stort nok til å romme røttene.

•  Plasser treet forsiktig i hullet. Spre røttene og dekk dem med jord. Fylle hullet og tamp jorda for å eliminere luftlommer.

•  Vann jorda og holde det fuktig. Nyplantede graner kan ikke få lov til å tørke ut. Selv om noen graner er tørke-tolerant, alle av dem ha nytte av ukentlig vanning for det første året etter å ha blitt plantet.

•  Spre et 1- til 2-tommers-dype lag av mulch rundt bunnen av treet for å holde på fuktigheten i jorda.

Tips og advarsler


  • Få din jord testet hos din lokale fylke forlengelse kontor for å avgjøre om du trenger å endre det før planting din edelgran.
  • Under våte forhold, ikke vann treet og flytte mulch 4 til 6 inches bort fra stammen. For mye vann kan drepe en gran tree.Don't plante en gran frøplante i direkte sollys med mindre det er minst to eller tre år gammel.