Hovudside

Hvordan Clean Face Paint av Møbler

by Walther

Hvordan Clean Face Paint av Møbler

Hvis du nylig har gjort opp barnet ditt for en skoleforestilling hjemme eller frivillig å gjøre ansiktsmaling for en Halloween fest, kan du ha utydelige eller sølt litt av ansiktet maling på et bord eller annet møbel i prosessen. Hvis du brukte ekte FDA-godkjent ansiktsmaling, er stoffet vannbasert, og du vil være i stand til å fjerne det med såpe. Andre malinger, som for eksempel tempera, akryl og hobbymaling, ikke anses ansiktsmaling.

Bruksanvisning


Fjerne Paint fra Solid Furniture


•  Legg en varm klut over malingen hvis den allerede er tørr og du fjerne flekken fra en solid møbel (ikke møbeltrekk). La den sitte i ca 30 sekunder. Løft fille fra de fargede området. Dyppe den i varmt vann med en mild oppvaskmiddel eller skinn eller tre renere for sine respektive overflater.

•  Vri ut fille og tørk ned de fargede området. Hvis det fortsatt er noen tørr maling igjen, lå fille over det igjen (pass på at det fortsatt er varm). Gjenta tørke prosessen. Gjør dette til all malingen er fjernet.

•  Tørk overflaten med en tørr klut. Bruke et skinn conditioner for skinnmøbler i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis møblene er tre, polere den med tre behandling i henhold til produsentens instruksjoner.

Fjerning fra stoppede møbler


•  Dypp en ren klut i svært kaldt vann med mild oppvaskmiddel eller skånsom klesvask flekkfjerner, hvis malingen fortsatt er våt og har ikke satt. Vri den ut.

•  Blot (ikke gni) flekken, plukke opp malingen med fille. Skyll klut etter behov. Hvis fanget umiddelbart, kan dette være den eneste skritt du må ta for å fjerne ansiktsmaling. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.

•  Spray et teppe eller møbeltrekk flekkfjerner på den berørte stedet hvis det ikke har kommet helt ut med kaldt vann blotting eller dersom malingen har tørket. Følg spray / remover instruksjonene på flasken. Husk å sjekke for color hvis du ikke har brukt remover på dette trekket før. Tillate det rengjorte området tørke eller vakuum per produsentens instruksjoner.