Hovudside

Hvordan Grow urter innendørs Med Chia Økende Sponge

by Walther

Hvordan Grow urter innendørs Med Chia Økende Sponge

Chia Urtehagen med Økende Sponge er et system utviklet for å hjelpe deg enkelt starte en urtehage. Voksende urter innendørs kan noen ganger være en utfordring fordi bøndene trenger å gjenskape utendørs forhold, som for eksempel riktig lys og godt drenert jord, inne. For å hjelpe din Chia Herb Garden virkelig trives, når plantene vokser til en eller flere inches i høyden, repot dem i en større beholder. Dette vil øke deres avkastning.

Bruksanvisning


•  Velg fire typer urter som du vil vokse. Redde andre frø pakker for din neste planting.

•  Fjern plast liners, potter og skåler fra Chia Herb Garden pakken. Plasser en plast liner i bunnen av tallerkenen. Plasser en pott på toppen av duken.

•  Legg en Chia Økende Sponge under rennende vann til den er mettet, rundt ett minutt. Vri den ut for å fjerne overflødig vann. Trykke svampen forsiktig inn i bunnen av den første potten. Helle vann på svamp; stoppe når 1/2 tommers av vann akkumuleres i plast liner.

•  Hell en pakke av urter jevnt over svamp, med mindre du plante gressløk. Sett skjerpet enden av en blyant inn i svampen hvis du plante gressløk og flytte den frem og tilbake for å lage en 1 tommers divot; helle gressløk frø inn i hullet.

•  Plasser et lukket anlegg markør i potten for å identifisere urten. Plasser plastfolie over toppen av potten og legg den i et varmt sted; for eksempel på toppen av kjøleskapet eller i et varmt, solrikt vindu. Legg merke til at flekken ikke trenger å tiltrekke sollys i frøene til å spire.

•  Gjenta ovenstående planting trinnene for hver type urt du vil vokse.

•  Tilsett vann til svampen eller til foringen når plastforingen blir tørr. Vent fem til 14 dager for frø å spire.

•  Place urtepotter i et vindu med sørlig eller vestlig eksponering. Velg et sted som mottar seks timer med direkte sollys per dag. Plasser et lysrør ligaen over dine urter for å legge til supplerende lys om nødvendig, spesielt om vinteren. La det fluorescerende lyset på i 14 timer hvis du bare bruker røret for lys.

•  Gå til vann som beskrevet ovenfor, og å holde plasten på plass inntil urter når ett femtinitti inches i høyde. Påfør en balansert potteplante mat til dine urter i henhold til produktets retninger, omtrent en gang i uken. Unngå overfôring urter som dette vil svekke deres smak.

•  Transplant dine urter til nye potter eller jord. Plassere en 1 cm lag av knust stein eller grus i bunnen av en 5 cm potten for å sikre riktig drenering. Kombiner to deler potting jord, en del perlite og 1 ts. lime og legge den til i potten. Grave et lite hull i midten som er bare større enn den opprinnelige potten. Tips den opprinnelige potten forsiktig opp ned og la svampen falle ned i hånden din. Plasser svamp i hullet og dekke det med 1/4 tommers av jord.