Hovudside

Slank DVD Storage Ideer

by Walther

Slank DVD Storage Ideer

Slanke DVD tilfeller er spesielt designet for å være lett og tynnere enn gamle saker. Sakene kan være halvparten så stor som de full størrelser tilfeller og enda mindre, slik som med TV-programmer og spesielle edition DVDer. De gamle plater tok opp flere inches av verdifull lagringsplass, mens de slanke tilfeller tar opp mye mindre plass. Ideer for lagring slanke DVDer inkluderer stykker som tjener flere formål i ditt hjem.

Møbler Storage Pieces


Lagring brikker laget for å likne møbler gi to bruksområder i hjemmet: både som et møbel og lagring. Denne typen lagring skjuler samlingen din borte fra nysgjerrige øyne, mens du fremdeles holder de slanke etuier organisert. En benk er ett eksempel, som toppen av benken løfter åpen for oppbevaring under. En media konsoll bord er et annet element som lagrer DVDer. Tabellen har en flat overflate for å holde din TV, og mange har hyller under for oppbevaring av ekstra elektronikk, inkludert en DVD-spiller eller stereoanlegg. Skapdører på stykket åpne opp for å vise skjult oppbevaring inne for de slanke etuier. Youâ € ™ ll selv finne flytende hyller som henger på veggen og gir lagringsplass for visning av elementer på toppen og gjemmer DVDer inne. En glidende panel trekker seg unna, for å avsløre DVDer inne i sokkelen.

Skuff Storage


Lagring av DVDer i skuffer er en annen måte å organisere samlingen din. Den tynne formen på slanke DVD tilfeller passe inn i en rekke skuffer, inkludert kommoder og plast oppbevaringsbokser med skyve skuffer. Ordne DVDer inne, med tittelen vendt opp. Hver gang du åpner skuffene, ser du umiddelbart hva du har på innsiden. Ita € ™ s nyttig å organisere titlene etter sjanger og skrive navnet på sjangeren på hver skuff. Når youâ € ™ re leter etter en skrekkfilm eller en romantisk komedie, du bare åpne skuffen med riktig etikett.

DVD Hylle Storage


Hylle lagring er en av de vanligste måtene å vise DVD-samlinger, fordi nesten hver butikk selger noen form for hyllen. Stativer med skjeve hyller sette slanke DVDer i en vinkel og holde platene faller eller sklir av sokkelen. Se etter DVD-hyller med justerbare stativer. Juster racks å passe CDer, bøker eller knickknacks på de tomme hyllene. Interlocking hyller, som kobler sammen og festes til veggen, er nyttig hvis du har en stor samling av slanke DVDer.