Hovudside

Hvordan erstatte en leilighet eller Condo Mailbox Lock

by Walther

Hvordan erstatte en leilighet eller Condo Mailbox Lock

En leilighet eller leilighet postkasse låsen er gjort for å sikre en liten postkasse dør. Med mindre du leier og har en vedlikehold person på grunnlag, eller du har en kontrakt for vedlikehold med din leilighet foreningen, vil du være ansvarlig for å erstatte din postkasse låsen hvis det kiler seg fast eller pauser, hvis du mister nøkkelen, eller hvis det blir ikke-fungerende på annen måte. Du kan selv ønsker å erstatte den hvis den forrige eieren eller leieren ikke slå i nøkkelen. Denne oppgaven kan gjøres med felles verktøy og et lite gjør-det-selv-opplevelse.

Bruksanvisning


•  Åpne opp postkassen for å få tilgang til baksiden av låsen. Hvis du ikke har en nøkkel, vente på postlevering person for å låse opp hele bredden av postkasser. Dette vil gi deg tilgang til baksiden av låsen.

•  Ta av mutteren eller klipset som holder låsen på plass. Mutteren kan slås ut med en skiftenøkkel, og det vil bli montert flush mot baksiden av postkassen dør, sikret med tråder på postkassen låskassen.

Klippet vil ha en stor "leppe" eller annen utvekst som kan gripes av en tang og trakk opp og bort. Når mutteren, eller klippet er fjernet, kan låsen skyves eller trekkes ut av forsiden av monteringshullet.

•  Skru opp låse cam på baksiden av låsen med en skrutrekker. Cam vil være en "S" bøye av tykt metall som griper siden av postkassen og låser den når den er slått av nøkkelen i låsen.

•  Skru cam til den nye låsen på baksiden. "S" sving på cam skal vende oppover og følge bevegelsen av nøkkelen i låsen når den er slått venstre eller høyre.

•  Sett den nye låsen i postkassen monteringshull slik at nøkkelhullet er i en vertikal retning. Skyv det nye klippet bak flensen å holde den på plass, eller træ mutteren på låskassen og stram den godt ned med en skiftenøkkel.

•  Spray smøre hele låsemekanismen mens du vrir nøkkelen i låsen for å sikre at postkassen låsen fungerer riktig.

Tips og advarsler


  • Ta den gamle låsen med deg til jernvarehandelen for å sikre at du får en erstatning som vil passe i eksisterende postkasse.
  • Få hjelp hvis du ikke er den mest praktiske person. Noen brukes til å "fikse" ting kan erstatte denne postkassen lås enkelt og raskt.
  • Som en siste utvei, ta din gamle postkasse lås til en låsesmed for å få en ny nøkkel gjort eller har en låsesmed kommer installere en ny lås. Dette er dyrt men så prøv å gjøre det selv først.