Hovudside

PTO Posthole Digger Instruksjoner

by Walther

Hvis du noen gang har prøvd å grave stolpehull for hånd med jobbers, vet du det er en vanskelig oppgave. Selv bruker en gass-drevet Posthole digger er hardt arbeid. Ved hjelp av en PTO (kraftuttak) Posthole digger koblet til en traktor kan gjøre oppgaven mye enklere, spesielt hvis du har flere stolpehull til å grave. Å vite hvordan du kjører en PTO Posthole digger riktig kan hjelpe deg å få jobben gjort på et blunk.

Fest PTO Posthole Digger til traktor


Inspisere Posthole digger for defekter før du fester den til traktoren. Kontroller at alle vakter og skjold er på plass. Smør de bevegelige delene i henhold til produsentens instruksjoner. Kontroller at skjærtappen er i god form.

Koble buen på Posthole digger til de to nederste delene av tre-punktsopphenget. Skyv kategori adaptere på pinnene om nødvendig. Fest digger med splinter som følger med. Fest bommen linjen til toppen av buen på Posthole digger med splinter. Dette fullfører tre-punktsopphenget del av installasjonen.

Tørk av overflødig fett eller fremmedlegemer fra PTO drivaksel på traktoren. Skyv kontakten fra Posthole digger drivaksel på kraftuttaket på traktoren. Sørg for at pinnene passe inn i hakket riktig.

Pass på at traktorens hydrauliske system fungerer som den skal. Bruker traktoren til å heve og senke Posthole digger å sørge for at alle deler er i vater. Den Posthole digger skal svinge fritt fra sin åk uten noen restriksjoner hvis riktig installert.

Forberede området der du er grave stolpehull


Fjerne eventuelle rester fra området der du kommer til å bli grave stolpehull. Langt gress og ugress kan floke på Posthole digger og gjøre det vanskeligere å grave stolpehull. Også fjerne noen steiner eller andre ting som kan skade digger.

Strekke en ledning mellom to staver langs der du har tenkt å grave stolpehull for å gi deg en rett linje. Måle og markere hvor du har tenkt å grave hver Posthole.

Bruk PTO Posthole digger


Tilbake traktoren opp til det punktet der du har tenkt å grave den første Posthole. Still inn bremsen.

Senk tuppen av Posthole digger til et punkt der den berører bakken. Engasjere kraftuttaket med en hastighet litt over tomgang. Senk Posthole digger ned i bakken om en fot. Heve den opp slik at den ferske gravd smuss å komme ut av hullet. Senk digger en annen fot og heve den igjen for å trekke ut skitt. Fortsette å heve og senke Posthole digger inntil hullet er ønsket dybde.

Flytt traktoren til neste sted hvor du har tenkt å grave en Posthole. Gjenta prosessen til du er ferdig med å grave alle stolpehull.