Hovudside

Hvordan lage Strimlet Cedar Color varer lenger

by Walther

Hvordan lage Strimlet Cedar Color varer lenger

Bark chips og strimlet tre gir attraktive, lite vedlikehold bakken belegg for hagen senger. For varme toner av gylne appelsiner og røde, mange huseiere velger strimlet sedertre. Som et naturlig materiale, men trebaserte landskapsmateriale etter hvert blekner og forverres på grunn av miljømessige faktorer som sol og fuktighet. Bevare den varme, røde nyanser av sedertre spon ved å forsegle dem akkurat som du ville gjort en seder dekk eller utemøbler: med tre sealer.

Bruksanvisning


•  Legg de bark chips ut på en stor plast presenning eller drop klut. Spre bark chips i et enkelt lag, slik at de ikke er stablet opp.

•  Fyll en pumpesprøyte med tre sealer. Bruk en giftfri, miljøvennlig tre sealer. Når strimlet sedertre er plassert, vil giftfri sealer hindre avrenning fra sedertre fra frigjøre giftige kjemikalier i jorda. Ikke bruk en pumpesprøyte med rest kjemiske stoffer for å også unngå å skade jord eller omkringliggende vegetasjon.

•  Pump sprøyta å bygge opp tilstrekkelig trykk. Trekke på avtrekkeren og spray strimlet sedertre med en fin tåke, flytting munnstykket over sedertre med langsomme, feiing og litt overlappende bevegelser. Mens sprøyting, har en venn eller et familiemedlem røre og snu strimlet sedertre med en hage rake for å sikre at alle flater blir dekket.

•  La veden sealer å tørke, og deretter bruke en andre strøk. En andre strøk vil sikre en konsekvent, tilstrekkelig barriere mot fuktighet og sol. Tillate andre strøk tørke helt før spre strimlet sedertre i hagen. Legge mulch på toppen av landskaps plast.

•  Av og snu sedertre i sommer for å holde soleksponering konsekvent på alle sider, med en rake. Male strimlet sedertre med et tynt lag med sealer et år senere, på vårparten. Det er mulig å sprøyte sedertre mens den er på plass i hagen, men unngå å sprute rundt planter.