Hovudside

Hampton Bay takvifter Feilsøking

by Walther

Hampton Bay takvifter Feilsøking

Hampton Bay takvifter, en Home Depot merkenavn, har blitt installert i tusenvis av hjem over hele landet. De funksjonelle, men stilfulle takvifter er beskjedent priset og kommer med en livstidsgaranti. Selv om den folkelige og vurdert omtrent likt med andre navn merkevare fans i samme prisklasse, gjør Hampton Bay Fan & Lighting Selskapets eiers manualer ikke tilby et kontaktnummer for deler eller reparasjoner. Enkle feilsøkingsløsninger, derimot, kan være kompetent utført av hus.

Vifte starter ikke


Sjekk din hovedbryter og sikringskurser sikringer eller brytere. Flick kretsen til på-stilling og se om viften fungerer. Hvis kretsene er god, sjekk viftens trekke kjeden kontroll ved å trekke det en gang for høy, to ganger for medium, tre ganger for lavt. Fire trekker slå fan av.

Ny viftestøy


Tillate en 24-timers breaking-i tid for nye fans. De fleste lyder vil løse seg i løpet av denne perioden.

Fan lager lyder


Sørg for at alle motorhusets skruer er stramme, og skruene som fester viftebladfeste til motoren hub er tettsittende. Av og til, på grunn av viftens naturlige bevegelse, kan en forbindelse løsne. Hvis disse ser bra ut, slå av hovedstrømmen og kontrollere ledning mutter tilkoblinger. De kan være rasling mot hverandre, eller den indre vegg av bryterhuset. Det er alltid en god idé å sjekke alle støtter tilkoblinger, braketter og knivene to ganger årlig. Du trenger ikke olje viftemotoren på en Hampton Bay takvifte som kulelagrene allerede er permanent smurt på fabrikken.

Sørg for at taket boksen er festet på riktig måte, og gummi isolator pads ble installert mellom hengeren braketten og takboks. Hvis som sjekker ut, lage en visuell på kalesjen. Det bør være en kort avstand fra taket, men ikke rørende.

Hvis du bruker takvifte lys kit, sørge for at skruene som fester glassene er tette. Sjekk også at lyspæren er skrudd helt inn.

Wobbling


Sjekk at alle kniv og brakettskruer er tettsittende. Vingler, men er vanligvis et resultat av ulik blad nivåer. Sjekk dette nivået ved å måle fra et midtpunkt på et blad til en utvalgt punkt på taket. Rotere viften før neste blad er plassert på samme måte som den første, og å måle på nytt. Gjenta for hvert blad, og kjøre fan i 10 minutter. Alle målinger bør være innenfor 1/8 tomme av hverandre.

Hvis wobbling vedvarer, bruker Blade Balancing Kit som fulgte med Hampton Bay takvifte på kjøpstidspunktet.

Flytter litt luft


Rimelige fans kan ikke flytte så mye luft som høyere kvalitet modeller. Andre årsaker kan være ansvarlig for dette problemet. Den mest åpenbare løsningen er at viften går i revers. Hvis dette ikke er tilfelle, kan vridde blader resultere i mindre luftstrøm. Hvis knivene bøye i et grunt nedover ark, ville motorhastigheten forblir normal, men luftstrømmen kan redusere. Bladene som er pitched altfor bratt kan også bremse fan ned.