Hovudside

Hvordan bygge en stor Deer Feeder

by Walther

Hvordan bygge en stor Deer Feeder

Fôring hjort er en av de enkleste måtene å øke antall hjort observasjoner på din eiendom. Hjort er sjenerte, flyktig dyr, men vil komme tilbake til et område med en rik kilde til mat. Kommersielle hjort brett kan være kostbar og vanskelig å transportere, og dermed bli mindre enn ideelle måten å tiltrekke hjort. Bygge en stor hjort mater hjemme er en billigere måte å gi en konsistent kilde til mat for hjort i området.

Bruksanvisning


•  Legg en ren plast 55-gallon trommelen horisontalt på flat mark og måle opp 12 inches fra bunnen av trommelen. Skjær toppen av trommelen med en sag for å danne grunnlaget for din store hjort trau.

•  Vend trommelen slik at den hviler på snittet side, og bruke boret for å gjøre 25 til 30 hull i avstand over bunnen. Dette vil tillate at overskudd av fuktighet kan renne ned i bakken, uten at for mye mate å filtrere ut.

•  Lag tre vertikale slisser i den ene ende av hver PVC-rør med sagen. Sporene må være minimum 8 inches lang og 3/4 tommer i diameter for å la reinen chow flyte fritt.

Skjær •  fire sett av jevnt fordelte huller langs baksiden av en langside av basen, og fester en stang mellom hvert sett av hull. Snu rørene slik at slissene hviler mot bunnen av den store materen, og sikre hver pol med en glidelåsbånd.

•  Carry materen til en allé sted på eiendommen din, og fest materen til en solid tre med zip bånd. Space båndene langs lengden av en seksjon av røret for å holde materen på plass. Fyll hver PVC-rør med hjort chow, og dekk med et endestykke for å holde fôret tørt.

Tips og advarsler


  • Hjort chow er en pellets tilgjengelig fra de fleste sportsbutikker.