Hovudside

DIY Bucket & tappekran Fountain

by Walther

DIY Bucket & tappekran Fountain

Bøtte og tappekran fontener kan være dekorative tillegg til landskapet. Kranen kan festes til utsatt avløp ved siden av bøtte eller det kan synes å være suspendert over bøtta. Uansett krever dette DIY-prosjekt minste bygge kompetanse. Velg bøtte basert på den eksisterende utendørs dekor: En gammel metall bøtte passer med en rustikk stil, mens en håndmalte bøtte utstråler landlig sjarm. Kraner og fontenen forsyninger er tilgjengelig hjemme-forbedring butikker.

Bruksanvisning


•  Velg en U-formet metallbrakett for å passe rundt den stive plastrør.

•  Fest U-formet brakett på den ene siden av innsiden av bøtten. Bruk vanntett konstruksjon lim eller skruer for å feste braketten. For å minimere synligheten, plasser braketten midtveis ned på siden av bøtta og bruke vannfast lim. Hvis du foretrekker å feste braketten til bøtte med skruer, plasser den nær toppen, over vannflaten. Sørg for at limet tørker helt før du legger vann til bøtte fontenen.

•  Lim den ene enden av en 22- til 30-tommer lange klart, stivt plastrør inne i bunnen av en kran med silikon. La fugemasse tørke.

•  Strøm den åpne ende av det stive rør gjennom U-braketten er festet til siden av bøtten. Plasser nedsenkbare fontene pumpe inne i bøtta, rett under slangen. Kjøre den elektriske ledningen over siden av bøtten.

•  Legg ved den åpne ende av plastrøret til tuten på toppen av den nedsenkbare pumpen fontene. Passformen bør være stramt; bruke duct tape hvis det er nødvendig for å skape en bedre tetning.

•  Place to klosser inne i bøtte, en på hver side. Stå klossene slik at de er høyere enn fontenen pumpen. Skjær en del av netting for å passe inn i bøtte og hvile den på toppen av mursteinene. Hakk mesh for å passe rundt plastrøret. Plasser mesh inne i bøtta. Kamuflere mesh med dekorative steiner.

•  Fyll bøtte med vann. Vri kranen håndtaket til "på" -posisjon. Plugg i pumpen å starte fontenen. De vannsykler fra bøtte, gjennom pumpen, til plastrøret, ut av kranen tut og tilbake inne i bøtta.

Tips og advarsler


  • Å lage en alternativ stil bøtte og tappekran fontene, lim kranen til den ene enden av en lengde på kobberrør. Plasser røret ved siden av bøtte. Lede vann fra bøtte til kranen med fleksible plastrør.