Hovudside

Hvordan kvitt en leilighet av sigarettrøyk Smell

by Walther

Hvordan kvitt en leilighet av sigarettrøyk Smell

Sigarettrøyk henger i lang tid, sin lukt nå inn i alle områder av en leilighet, inkludert møbler og klær i klesskap. Bli kvitt sigarettrøyk i en leilighet kan være en utfordring. Med vilje, innsats og bruk av noen få husholdningsartikler, kan noen leilighet igjen bli fri for foreldede aroma av sigarettrøyk.

Bruksanvisning


•  Start med å lufte ut leiligheten. Åpne alle vinduene og, hvis du har en, kan du bruke en avtrekksvifte for å trekke ut noen av de dvelende røyke duft. Dette vil ikke eliminere lukten, men det vil rense luften litt mens du rense ut røyk rester.

•  Vask veggene først. Fyll en bøtte med varmt vann blandet med en løsning av eddik og natron. Hell ca 1/2 til 3/4 kopp eddik og omtrent 1/4 til 1/2 kopp natron i vannet. Bruk en skurebørste og starte rengjøring fra bunnen mot og inkludert taket. Et annet alternativ vil være å male rommene, med et tykt lag av høy kvalitet maling.

•  Fjern alt som henger på veggene, blant annet speil og vask dem. Fjerne gardiner og renses eller hvitvaske dem. Vask vinduene, inne og ute. Alt, inkludert TV, datamaskin og tabeller som har blitt utsatt for år med røyking må vaskes, tørkes ned eller polert. Dette inkluderer også alt i kjøkkenskap, som glass, servise og bestikk.

•  Rengjør inne hver skap i huset, inkludert klær skapet. Vask eller rens klærne dine, og strø bakepulver i hjørnene for å absorbere eventuelle gjenværende lukt. Ikke undervurder stank av år med røyking. Lukten kommer inn i hver krik og sprekk i hele huset.

•  Forstå at tepper av alle typer beholde sigarett røyk lukt - som strekker seg langt ned i teppet polstring - noe som gjør det nesten umulig å fjerne stanken. Du ønsker kanskje å støvsuge teppet og dryss det tungt med natron for å se om du kan fjerne lukt. Hvis den neste dag, teppet fortsatt oser av røyk, vil du kanskje vurdere å kjøpe et nytt teppe.

Tips og advarsler


  • Husk å rengjøre badene også. Røyklukt henger på håndklær, badematter, vegger og dusjdører.