Hovudside

Slik holder flyr ut av en søppeldunk

by Walther

Slik holder flyr ut av en søppeldunk

Søppeldunker er innbydende omgivelser for fluer å samles og rase. Å ha fluer myldret rundt og fôring i din søppel kan føre til uhygieniske forhold og vekst av larver inni søpla kan. Heldigvis, det er visse behandlinger og forebyggende tiltak som kan iverksettes for å sikre din søppel kan er en flue-fri sone. Dette i sin tur bidrar til å holde disse irriterende insekter ut av resten av huset ditt, så vel.

Bruksanvisning


•  Fjern all søppel fra søppelkassen og kast den i en søppelcontainer eller en lukkbar søppelbøtta utenfor.

•  Kok to liter vann og hell dem sakte inn din søppel kan, tisse innvendige sider av boksen. Dette vil bidra til å drepe bakterier og eventuelle mikroskopiske flue egg som kan være til stede. Vend søppelbøtta og gjenta, tisse alle ytterflater din søppelbøtta.

•  Fyll en sprayflaske med hvit eddik og spray ned sidene av din søppel kan, inne og ute, og deretter bruke en svamp til å tørke av skitt som har samlet inn. For vanskelige flekker, spray området med eddik og la det stå i 10 minutter før du tørker den av. Eddik vil ikke bare drepe bakterier, men hjelpe deodorize din søpla kan.

•  Skjær et firkantet stykke stoff seks inches med 6 inches i størrelse. Plassere 1/4 kopp natron og 1/2 kopp knust laurbærblad i midten av klut. Bind opp alle sider av klut til å lage en liten pose. Den natron vil hjelpe nøytralisere lukt som tiltrekker fluer og laurbærblad vil arbeide for å avskrekke dem.

•  La søpla kan tørke, deretter plassere deodorizing bag i bunnen av boksen. Plasser en plast søppelsekk i kan, innpakning de åpne kantene rundt kanten av din søppel kan for å sikre det. Sett lokket på søppelbøtta og sette den kan tilbake på sin plass.

•  Plasser noen matvarer for å bli kastet inn i tettbare plastposer før kaste dem i søppelbøtta. Dette vil holde fluer fra å finne mat og fôring på den, så avl og multiplisere i søppelbøtta.

•  Vask søppelbøtta ut en gang i uken med kokende vann og spray det ned og tørk den med eddik. Også erstatte deodorizing tøypose hver tredje måned for å hindre vekst og tiltrekning av fluer.

Tips og advarsler


  • For store infeksjoner, henge klissete flue strips rundt utsiden av søppelbøtta for et par uker for å fange eksisterende fluer og plassere noen deodorizing poser rundt utsiden av søppelbøtta også.