Hovudside

Typer blomster å plante i whiskytønner

by Walther

Typer blomster å plante i whiskytønner

Container hagearbeid ved hjelp av en whisky fat er allment populær. Den alderen tre utseendet på fat er et attraktivt tillegg til et verksted, gårdsplass eller hvor som helst gartneren ønsker. For planter til bruk i en whisky fat container hage mulighetene inkluderer de fleste noen blomst som er tilpasningsdyktig til et begrenset voksende område.

Coreopsis


Coreopsis, eller Coreopsis grandiflora, er et raskt voksende staude som er lett å vokse. Det er treffende egnet for container hagearbeid og produserer rikelig blomster. Blomster blomstre daisy-like i utseende og er en gul til gull farge. Plante en coreopsis i meste solrike forhold til full solen. Jorda bør være tørt og vanlige. Forplante via klump divisjon eller frø.

Calendula


Calendula, eller Calendula officinalis, er en enkel å vokse årlig. Den vokser raskt, og nådde 12 til 30 inches i høyde og det samme i bredden. Dette er et flott tillegg til en urt beholder hage. Bladene er ovale nederst og lanse-aktig på toppen. Plante en calendula i gjennomsnitt jord i sol eller delvis skygge forhold. Forplante via frø. Det bør kuttes tilbake i de varmeste værforhold.

Sjokolade Daisy


Sjokolade tusenfryd, eller Berlandiera lyrata, er en staude med grå-grønne blader. Bladene lukter sjokolade og denne unike kvalitet gjør det interessant. Gule blomster har en rødbrun senter og blomstre april til november. Den vokser 1 til 2 meter høy. Plante en sjokolade tusenfryd i sol eller delvis skygge i fuktig jord. Forplante via frø. Det må deadheading å ha kontinuerlig blomstringen. Dette er en flott uteplass container tillegg som det vil gi hele området et interessant aroma.

Ageratum


Ageratum, eller Ageratum houstonianum, er en stor container årlig. Den vokser to meter høy med fuzzy blomster som er blå, lilla, rosa eller lavendel. Ovale blader er 4 inches lang. Plante en ageratum i sterkt sollys og vann den regelmessig. Forplante via frø. Dette anlegget gjør en fin avrundet mamma-lignende tillegg til hagen din, og har evnen til selv-frø.