Hovudside

Enkle måter å rense en krystall lysekrone

by Walther

Enkle måter å rense en krystall lysekrone

Hvis du er heldig nok til å ha en krystall lysekrone i hjemmet ditt, kan du sette pris på sin elegant, sofistikert utseende. Men du kan ikke føle seg ganske så heldig når det gjelder tid til å rengjøre ligaen. Krystallysekroner typisk inneholde mange mangesidig avskjær, som er magneter for støv, smuss og spindelvev og gjør rengjøring vanskelig. Hvis lysekrone henger på en betydelig høyde, rengjøring kan det være direkte farlig. Heldigvis finnes det flere måter å gjøre prosessen enklere, slik at du ender opp med en lys, skinnende lysekrone uten for mye krefter.

Ansette Professional Cleaner


Den enkleste måten å rengjøre en krystall lysekrone er å ansette en profesjonell rengjøring. Mens ork er ikke vanskelig, kan det være tidkrevende, fordi du enten nødt til å fjerne alle krystall og glassdeler fra lysekronen eller bruke stige for å jobbe deg rundt ligaen. Men hvis lysekrone inneholder mange brikker eller henger høyt, kan du ikke ønsker å selv forsøke prosjektet selv. Noen belysning ligaen butikker og leverandører tilbyr profesjonelle lysekrone renholdstjenester, men du kan vanligvis finne generell rengjøring selskaper som spesialiserer seg på jobben også.

Støv


For å hindre rusk fra å bygge opp på din lysekrone, støv det med noen måneder. Selv om dette krever litt tid, er det en enkel oppgave å utføre, og sikrer at lysekrone årlige rengjøring vil gå jevnere. Du kan bruke en lammeull eller en fjær støvkost for å fjerne smuss, støv eller spindelvev som har samlet seg på krystall, uten å skrape den. Hvis den har hengt for høyt til å komme fra gulvet, kan du bruke en stige eller trinn krakk å nøye gjøre veien rundt lysekrone og grundig støv hver seksjon.

Rengjøring Solution og Cloth


Når den tid kommer til å gjøre en grundig rengjøring av din krystall lysekrone, er den enkleste måten å utføre oppgaven å vaske den mens den er fortsatt henger. De hengende krystall stykker og glass kan fjernes fra de fleste lysekroner, men gjør det kan være tidkrevende. Bruk i stedet en rensespray laget spesielt for krystallysekroner eller bland en løsning av en del rubbing alkohol og fire deler vann i en plast spray flaske. Spray litt av vaskemiddel på en lofri fille eller klut og tørk av krystall og glass til ren. Hvis du bruker en stige, ikke prøv å nå alle lysekronen fra ett punkt, fordi du kan falle og skade deg selv. I stedet flytte stigen rundt ligaen, slik at du kan nå alle seksjoner.

Såpe og vann Bath


Hvis du har forsømt din lysekrone i noen tid, kan du legge merke til at så mye smuss og skitt har bygget opp som mer grundig rengjøring er nødvendig. Mens det kan være frustrerende, er den enkleste måten å rengjøre denne typen rot å fjerne alle krystall og glassbitene og vaske dem for hånd. Lage et diagram over hvor alle bitene gå, slik at de vil være lett å montere.

Prøver å rense dem skikkelig mens de fortsatt henger er for vanskelig og kan føre til slips eller faller. Plasser avskjær i en plast dørslag og tilsett noen dråper av en mild oppvask væske. Skyll alle krystall og glass stykker med varmt vann. Når de er rene, legge dem ut på et mykt håndkle for å lufttørke før re-hengende dem.