Hovudside

Hvorfor Walnut Trees ikke vil produsere

by Walther

Hvorfor Walnut Trees ikke vil produsere

Valnøtt trær er verdsatt for sitt utseende, høy kvalitet tre og velsmakende nøtter. I et gitt år, er det mange grunner til en valnøtt treet vil ikke produsere nøtter. Medvirkende faktorer kan inkludere alder av treet, nærhet til andre trær, størrelsen på kronen, sopp, sorten variasjoner og minusgrader.

Treet Alder


Det tar ca 10 år for en valnøtt tre å begynne å produsere frukt (nøtter) og en annen 20 år før betydelige mengder er konsekvent produsert.

Størrelse og Proximity


Valnøtt trær med store kronene dyrket på friland produsere mer nøtter, oftere enn valnøtt trær med mindre kroner i mer overfylt forhold.

Sorten Variasjoner


Valnøtt tre sortar varierer sterkt i form av mutter produksjon. Mange typer vil overprodusere nøtter ett år bare for å produsere noen få eller ingen nøtter neste år. Dette er kjent som alternative lager. Sortar varierer i form av motstand mot anthracnose sopp, noe som kan føre til for tidlig blad dråpe etterfulgt av redusert eller eliminert mutter produksjon for året.

Minusgrader


Våren frost, som forekommer etter starten av knoppsprett, kan ødelegge en hel sesong av nøtter. Beskytt valnøtt trær fra fryse skade ved å minimere muligheten for frost lommer. Ikke plante valnøtt trær i lavtliggende områder eller daler.