Hovudside

Slik Seal en lekker Window

by Walther

Slik Seal en lekker Window

En lekker vindu kan være et irritasjonsmoment for alle hus. Det kan føre til økt oppvarming og kjøling kostnader, ved at trekkfulle luft å passere gjennom sprekker. Også vann kan trenge inn og forårsake skade på rammen, terskel og omsluttende vegger. Formen kan være et resultat av denne skaden. For disse grunner, er det best å reparere den ødelagte vinduet før lekkasjen kommer ut av kontroll. Tidlige reparasjoner kan spare tid og sette og slutt på å måtte leve i ubehag.

Bruksanvisning


•  Fjern det gamle vinduet drivning fra hele lekker område av vinduet. Bruk en sparkel å skrape drivning av overflaten. Også, skrape skitt og rusk fra området. Bruk et verktøy kniv til å kutte den dårlige drivning fra det gode drivning. Du trenger ikke å fjerne alt av tetningslister fra vinduskarmen med mindre hele rammen lekker.

•  Sett skum isolasjon inn i noen hull eller sprekker som er årsak til lekkasjen. Sørge for at den lekkende område er tørt ved tidspunktet for isolasjon. Sett dyse av isolasjonsbeholderen inn i hull og sprekker. Spray isolasjon før det er overfylte fra hullet eller sprekk. La den tørke for den foreslåtte tid oppført på beholderen. Deretter bruker et verktøy kniv til å skjære bort overflødig herdet skum.

•  Spre en perle av tetningslister rundt den skadede delen av vinduskarmen og i eventuelle sprekker eller hull. Bruk fugepistol for å spre en perle som er omtrent 1/8 tommers bred. Bruk en fuktig finger for å glatte drivning på plass. Legge trykk på caulk, mens du drar fingeren langs perle. Tillate tetningslister tørke i den foreslåtte beløpet av tid oppført på emballasjen.