Hovudside

Slik Care for Lucky Bamboo Planter i Water

by Walther


Heldige bambus planter er symbolsk for mange ting, avhengig av hvor mange stilker anlegget har. I de fleste tilfeller representerer heldig bambus lykke, rikdom og lang levetid. Faktisk holdbarheten av bambus planten symboliserer god og sterk helse.

Heldig bambus ligner miniatyr bambus planter, men er faktisk en annen art av plante helt, tilhører Dracaena familien. Dracaenas er et nyttig gruppe planter fordi de naturlig fjerne innendørs forurensning og holde luften i hjemmet ditt rent.

Med riktig container, rikelig med vann og en og annen rengjøring, heldige bambus planter er enkle å ta vare på. Så bringe lykke og frisk luft inn i hjemmet ditt med heldig bambus.

Bruksanvisning


•  Velg riktig Container for Lucky Bamboo Planter

Velg en glasert keramikk eller glass beholdere fylt med ferskvann for den heldige bambus anlegget. Stilkene vil spire røtter, men ikke trenger jord for å blomstre. Legg en 1/4 til 1/3 lag med dekorative steiner, steiner eller klinkekuler til beholderen for bambus røtter til å vri rundt; bergarter hjelp anker anlegget. Heldig bambus foretrekker en stram miljø så velg en beholder ikke mer enn 2-3 inches større enn selve anlegget.

•  Gi Lucky Bamboo Plenty of Water

Fyll den heldige bambus beholder med rent, friskt vann - omtrent tre til fem inches dyp. Bambus planter må ha rikelig mengder fuktighet for å trives. Sjekk din heldig bambus planten ofte og fylle vann ofte; aldri tillate beholderen til å gå helt tørt. For optimal vekst, skape et fuktig miljø for anlegget ditt - tåke din heldig bambus flere ganger i uken.

•  Hold Lucky Bamboo Leaves Clean

Bambus blader kan tiltrekke seg støv og bør holdes rent for optimal helse og skjønnhet. Holde anlegget rent er enkelt; bare tørke de heldige bambus blader med en fuktig klut. Arbeid forsiktig for å unngå å bøye eller bryte bladene. Om en gang i uken, helt endre vannet og skyll steinene for å unngå bambus råte.

Tips og advarsler


  • Heldige bambus planter kan vare i mange år med riktig pleie.
  • Tilsett mer ferskvann dersom bambus bladene begynner å tørke ut eller krøller.
  • Flytte anlegget ut av direkte sollys hvis bladene begynner å gulne eller brun.
  • Hold heldige bambus potter unna direkte sollys og ut av kalde, trekkfulle steder.