Hovudside

Hvor lenge Magnolias Bloom?

by Walther

Hvor lenge Magnolias Bloom?

Magnolia trær og busker gi noen av de vakreste store blomster for hager, blomstrende når som helst fra senvinteren til midtsommer, avhengig av art og klima. Sine blomster vises enkeltvis på avdelings tips og varierer i form fra saucer-, cup, goblet- eller STAR. Magnolias er ikke spesielt langvarig når en blomst skjerm oppstår, spenner over alt fra en til fire uker. Miljøforhold spille en betydelig rolle i varigheten av en blomstringstiden.

Typer


På verdensbasis er rundt 80 arter av magnolia finnes, pluss enda flere sortar av de mest utsmykkede arter. Fra en hagebruk ståsted, er magnolia diskutert som våren eller sommeren blomstringen. Vårblomstrende typer oftest er løvtrær, mens eviggrønne magnolia har en tendens til å blomstre når temperaturen er varmere, i slutten av våren og sommeren. Blant de mest kjente løvfellende, vårblomstrende magnolia er tallerkenen magnolia (Magnolia x soulangeana), stjerne magnolia (M. stellata) og lily magnolia (M. liliflora). De mest kjente eviggrønne, sen vår- til sommer-blomstrende magnolia er den sørlige magnolia (M. grandiflora). Løvskog sommer blomstrende magnolia trær inkluderer agurk treet (M. acuminata), myr magnolia eller Sweetbay (M. virginiana) og paraply treet (M. macrophylla).

Blomstring Season Varighet


I noen år, kan en magnolia tre eller busk i blomst for bare én uke, mens andre år så lenge som fem eller seks uker. Vårblomstrende magnolia oftest vise utsprungne blomster for en til to uker. Men siden deres fargerike og hevelse blomsterknopper vises på nakne grener, synes blomstringstiden til å vare lenger, kanskje 2-3 uker. Sommer-blomstrende magnolia også skape en mer konsentrert periode med blomster på tvers av sine grønne kalesjer i løpet av to til tre uker. Siden temperaturen er varm, kan sporadiske blomster vises senere i sommer eller tidlig høst.

The Role of Været


For våren-blomstrende magnolia, temperaturer spille den dominerende faktor i timing og varighet av blomster. Når blomsterknopper hovne opp og avsløre petals, frost og subfreezing temperaturer vil drepe blomster. En altfor tidlig frost eller fryse kan forhindre eller klippe kort magnolia blomstring sesongen. Videre kjølige temperaturer - 40-65 grader Fahrenheit - årsak våren magnolia blomster til hovne opp og åpner sakte over så lenge som tre til fem uker. Varmere temperaturer føre blomster til raskt å åpne og visne. Sommer-blomstrende magnolia blomstre når det er varmt, men varme temperaturer føre individuelle blomster til å åpne raskere og brun raskere. Enhver magnoliatre stresset av tørke kan ikke opprettholde blomster så lenge eller i så stor av antall sammenlignet med en sunn plante som vokser i et jevnt fuktig, kjølig jord.

Geografisk Insight


Temperaturene varierer etter geografisk plassering og også bidra til tidspunktet for magnolia blomstring samt varigheten av blomstringstiden. I Deep South, vårblomstrende magnolia som stjernen magnolia blomstre så tidlig som slutten av februar og i midten av mars. I høyereliggende områder i Sør, begynner to til fire uker senere blomstringen. I nord, ikke stjernen magnolia ikke blomstre til april. Utbruddet av varme om våren og sommeren påvirker når blomstringen skjer, og værmønstre det året bestemme hvor lenge blomstene siste på Magnolia grener.