Hovudside

Hvordan bygger jeg en Deck Benk Med Bjelkelag?

by Walther

Hvordan bygger jeg en Deck Benk Med Bjelkelag?

Legge dekk benker med bjelkelag vil forsterke ethvert dekk. Bjelkene er ansvarlig for å opprettholde styrken og formen på en struktur og er en integrert del av enhver arkitektonisk utforming. Når du bygger dekk benker, matchende bjelke struktur er like viktig som å sammenholde eksisterende tre. Mange huseiere foretrekker Western Redwood eller Southern Pine for dekk konstruksjon på grunn av deres varig preg. Benker med samme bjelke konstruksjon som dekk vil vare like lenge.

Bruksanvisning


•  Skjær hull i terrassebord for benken innlegg med en stikksag, ved hjelp benken innlegget som en markering mal. Plasser det første hullet der det er en kortstokk bjelke nedenfor. Du kan få øye på dekksbjelkene av hvor dekks platene er spikret. Som måler 5-meter over fra det første innlegget, justere den andre stolpe med et dekk bjelkelag og skjære et hull. Måle og kutte en tredje hull i dekk for en ekstra benk post 5-meter fra det andre innlegget. For en lengre benk, fortsette å måle og kutte stolpehull hvert femte meter til du kommer til ønsket lengde. Har ikke plass til noen legg mer enn fem meter fra hverandre.

•  Skjær benken innlegg til ønsket høyde med benkene, og legge til 6-inches for den delen under dekk som blir festet til dekket bjelke. Så, når dekket benk kommer til å være 14-inches i høyden, må du ha en 20-tommers dekk post. Sett inn innlegget til benken etter hull og bruke to C-klemmer til å holde innlegg på takbjelken under dekk. Vær sikker på at innlegget rutene med dekk bjelke; hvis du er i tvil, bruk et vater for å sjekke. Deretter bore to 1/2-tommers hull, 3 1/2-inches hverandre, rett gjennom innlegget og bjelke. Sett en 1/2-inch tykk galvanisert bolt, 8-inches lang, i hvert hull, og bruke en skiftenøkkel til å stramme en mutter og skive til hver bolt. Galvaniserte 1/2 tommers bolter er mer holdbare enn spiker for å støtte vekt på en benk.

•  Skjær to 2-av-fire planker til den lengden du har tenkt å gjøre benken rammen og legger dem på bakken parallelt med hverandre, 15 1/2-inches hverandre, stå opp langs to-tommers kant. Bestem hvor mange benk bjelkene du trenger ved å beregne en bjelke for hver 2 1/2-meter av benk lengde. For eksempel, en 10-fots benk med tre innlegg trenger fem benk bjelkene. Skjær benken bjelkene 15 1/2-inches lang fra en annen to-by-4 planke og sett dem mellom de to parallelle boards på bakken, så benken rammen ligner en stige. De to endebjelker bør være i flukt med benkrammen i begge ender. Spikre rammen til benken bjelkene med galvanisert spiker, tre negler på hver side av rammen per bjelke.

•  Legg den montert benk over innleggene. Med eksempel på en 10-fots benk fra trinn 3, den første, tredje og femte bjelke linje med de tre benk innlegg. Fest benken til innlegg ved hjelp av galvaniserte metallbånd, en 1/2-tommers bredt metall stripe som er 12-inches lang og har pre-cut hull i den for negler. Bøy stroppene over benk bjelkene og spikre dem ned til bjelkene og innlegg.

•  Skjær fem på 3/4-by-3 1/2-inch plankene til lengden av benken, og deretter la de fem brett på tvers av benken med hver 3 1/2-inch planet vendt ned. La 1/4 tommers gapet mellom hver enkelt. Dekket styrene bør være i flukt med foran og bak rammen av dekk benk, og flush i begge ender. Spiker dekk boards ned langs hver benk bjelke. Disse styrene gjør opp setet. Deretter kuttet fire ansikt boards fra 3/4-by-3 1/2-tommers dekk boards, to samme lengde som benk og to samme lengde som hver ende, og spikre ansiktet boards over hele forsiden og baksiden av benken ramme og i hver ende, slik at 3 1/2-inch plane flater ut. Tett benk med en weatherizing tre sealer.

Tips og advarsler


  • Ved hjelp varmeforzinkede spiker, skruer og stropper minimerer dekk reparasjon i løpet av årene fordi de galvaniserte metaller er mindre utsatt for rust og forfall.
  • Bruke trykkimpregnert trevirke å legge til lang levetid og minimere sjansen for tre råte og termitt angrep.