Hovudside

Hvor kan jeg finne informasjon på en Purple Leaf Plum Tree?

by Walther

Hvor kan jeg finne informasjon på en Purple Leaf Plum Tree?

The Arbor Day Foundation rapporterer at en gartner til sjahen av Persia først oppdaget Purpleleaf Plum treet i 1880. En rekke utdanningsinstitusjoner tilbyr informasjon til gartnere fascinerte av treet.

Identifikasjon


Den Purpleleaf plommetre, Prunus cerasifera, er en liten dekorativ eller blomstring treet som gir eksepsjonell farge for en hage eller bakgård. I tillegg til å produsere hvite og rosa blomster tidlig på våren, treet tilbyr spiselig frukt på sensommeren som er godt egnet for forbruk av både mennesker og dyr.

Geografi


The Arbor Day Foundation gir godt avrundet informasjon om den lilla blad plommetre. Organisasjonen påpeker at treet trives i US Department of Agriculture hardførhet soner 4 til 9, et område som omfatter nesten hele USA, bortsett fra små deler av Florida, Texas, California og flekker i ekstrem øvre Midtvesten.

Størrelse og Jord


En summering av attributtene til Purpleleaf plomme er også levert av nettsiden til Eastern New Mexico University. At skole indikerer at treet oppnår vanligvis en høyde på mellom 15 og 25 meter med blader som vokser mellom 2 og 4 inches lange. Det verdsetter godt drenert, svakt alkalisk jord.