Hovudside

Hvordan Clean Cat Urin med hydrogenperoksid

by Walther

Katt urin kan flekker tepper, møbeltrekk eller andre stoffer, og la en illeluktende lukt på grunn av kattens høy-protein diett. Mens katteurin kan være vanskelig å fjerne, kan hydrogenperoksid bidra til å bryte ned flekken og nøytralisere lukt. Dette kan hindre katten fra markeringen av sitt territorium på samme sted hver gang. Hydrogenperoksid er rimelig i forhold til de fleste rengjøringsprodukter, og det er ganske effektivt. Teste et skjult område først for å sikre at peroxide ikke misfarge stoffet.

Bruksanvisning


•  Fukt flekken med en klut for å fjerne overflødig urin.

•  Fyll en bøtte med kaldt vann, og hell en liten mengde på flekken for å dekke og fortynne det. Blot området med en ren klut til å absorbere overflødig fuktighet. Helle mer vann på området og blot inntil mesteparten av urin er borte.

•  Fyll en sprayflaske med hydrogenperoksid, og spray flekken grundig med peroxide. La den sitte i fem minutter.

•  Blot flekken med en ren klut, trykker du ned og holder duken på plass i ca 30 sekunder om gangen. Legg til flere peroxide som trengs, og blot flekken før det er borte. Tillat området for å lufttørke.

Tips og advarsler


  • Strø rengjøres lett med natron når sin helt tørr, og vente i 10 minutter eller over natten. Støvsug natron å friske stoffet.