Hovudside

Hvordan lage Roman Shades Bruke Tape

by Walther

Hvordan lage Roman Shades Bruke Tape

Roman nyanser har kommet en lang vei. Tapes er nå tilgjengelig som kombinerer flere trinn til én. Stoffer er tilgjengelig som ikke trenger å bli hemmet, og no-sy selvklebende tape kan brukes til å stryke tube tapes på plass. Disse elementene vil hjelpe deg å lage Roman nyanser som vil se bra ut og fungerer godt i mange år.

Bruksanvisning


Lag en romersk Shade med Tape


•  Mål bredden på vinduet inne i rammen. Skjær en 1-by-1-tommers tre bord til denne lengden.

•  Dekk batten (tre) for et skreddersydd utseende. Skjær et stykke av ikke-maktkampen stoff 4 inches bred med lengden på batten pluss 2 inches. Dekke utsiden av lyslist med spray lim. Legg stoffet med ansiktet ned på arbeidsflaten, sentrere batten på stoffet og dekke lekt med det. Bruk gummistrikk og små brads å holde stoffet på plass mens limet tørker.

•  Skru batten til undersiden av vindusrammen øverst. Skjule stoffet søm ved vendt oppover. Skjær krok-og-bue bånd til bredden på batten og bruke den klebrige siden krok til forsiden av lekten (den siden som vender mot rommet).

•  Cut stoff bredden på lekten pluss 2 inches, og lengden av vinduet fra toppen av styrelisten til toppen av vinduskarmen pluss 3 inches. Skjær foring stoff bredden på lekten pluss høyden av vinduet. Legg stoffet ansiktet ned på et arbeidsbord. Spray baksiden av tekstilet med klebestoff.

•  Plasser liner rettsiden opp midt på limet. Brett sidene av stoffet over duken av en tomme. Brett den øverste av stoffet over duken av en tomme.

•  Skjær seks plugger 1 1/4 tomme mindre enn bredden av den blinde. Plasser den ene pluggen i bunnen av duken og brett bunnen av stoffet over det så det holder. Sy endene av dowel stoff åpningen lukket med nål og tråd. Lett stryke blind for å hjelpe limet pinne.

•  Tilsett fuzzy del av krok og løkke tape øverst bakkant av skyggen. No-sy krok-og-løkke tape er tilgjengelig.

•  Mål 3 inches ned fra toppen og og bruke en målestokk for å trekke en horisontal linje over blind. Mål 4 inches opp fra bunnen og tegne en ny linje. Mål avstanden mellom linjene og dividere med hele tall mellom 2 og 6. Eksempel: Hvis målingen er 27 inches, dele 27 inches med 4, som tilsvarer 6 3/4 inches. Dette gjør dine folder 6 3/4 tommer. En typisk fold er 6 til 8 inches.

•  Tegn horisontale fold linjer basert på målingene som fungerer for din skygge. Skjær Roman skygge røret tape bredden av skyggen. Rett inn plast sløyfer eller spor på din kutt tube tape og kuttet en identisk tape for hver horisontale blyant linje trukket på duken. Det vil være noen avfall når du justerer dine plast sløyfer eller spor for å gjøre hvert rør identiske.

•  Fest no-sy tape til baksiden øverste kanten av den romerske skygge tube tape. Starte halv tomme fra den ene enden og stoppe en halv tomme fra den andre enden. Dette vil gi deg 1/2 tommers for å slå i henhold til og sy når du lukker dowel lomme.

•  Iron toppen av den romerske skyggen tube tape til den horisontale blyantstrek. Gjenta for alle de horisontale linjer. Sett plugger i røret bånd og hånd sy endene av lommene lukket.

Ledning og Hang en romersk Shade


•  Cut fire lengder av ledningen som er det dobbelte av vinduet lengde pluss når vinduet bredde. Knute på ledningen i bunnen plast sløyfe om to inches fra siden. Træ ledningen fra bunnen til toppen av skyggen gjennom løkker eller sporene i vertikal justering. Gjenta med hver ledning. Man skal ha to ledninger 2 inches fra sidene og to ledninger jevnt fordelt i midten av persiennen.

•  Trykk på krok-og-bue bånd sammen. Løft skyggen slik at du kan se under den. Lag en blyant merke på bunnen av lekten i tråd med hvor hver ledningen kommer sin topp sløyfe eller spor. Bore et lite pilothull på disse merkene og installere en skrue øye i hvert hull. Legg til en ekstra skrue øye på den siden hvor du vil trekke i ledningen.

•  Træ hver ledning gjennom sin skrue øyet og deretter den ekstra skruen øyet. Alle fire ledninger bør avslutte gjennom den ekstra skruen øyet.

•  Legg en ledning redusering (en liten plast enhet som konverterer fem ledninger til en) ca 8 inches under den ekstra skruen øyet. Legg en eikenøtt (en liten plastkopp, ofte dekorative, som dekker knute på ledningen og gjør slutt lett å finne).

•  Installer en klamp til veggen om lag 2/3 ned på siden av vinduet. En klamp er en liten krok to enhet for å vikle ledningen rundt for å holde blind åpen.

Tips og advarsler


  • Du må kanskje legge til no-sy tape til hems hvis spray limet ikke er sterk nok. Gjør dette på samme tid du bruker spray lim.