Hovudside

Hvorfor vil ikke jeg Bougainvillea Flower?

by Walther

Hvorfor vil ikke jeg Bougainvillea Flower?

Bougainvillea er tette tropiske vinstokker med dype grønne blader som legger vertikale farge til hagen. Blomstene er små og hvite, men er omgitt av fargerike bracts som ligner petals og vokse i nyanser inkludert rødt, oransje, gult og lilla.

Næringsstoffer


Bougainvillea er tunge feeders, som krever mye av næringsstoffer for å produsere sine fargerike bracts. Mate bougainvillea gjennom hele vekstsesongen med en gjødsel høy i potash slik som de rettet mot hibiscus. Gjødsel med høyt nitrogen føre til at anlegg for å produsere rikelig blader samtidig redusere eller eliminere blomst og bract produksjon.

Vann


For mye vann fører bougainvillea å redusere eller stoppe blomst produksjon. La din bougainvillea tørke ut mellom hver vanning. Vann bare når den første tomme eller så av jorden er tørr.

Beliggenhet


Bougainvillea blomst bedre når litt rot-bundet. Økende disse vinstokker i containere i stedet for å plante dem i hagejord, sikrer en sesong av farge.

Beskjæring


Bougainvillea blomster blomstre på nytt treverk. Alvorlig beskjæring for sent på våren, etter at nye blader dukker opp, skjærer bort alle nye blomster til ny vekst er produsert. Å redusere størrelse, beskjære din bougainvillea i høst eller lett klype tilbake i vekstsesongen.

Lett


Bougainvillea vokse i sin helhet til delvis solen. Plantene får sin energi fra sola, og når de ikke får nok, en av de første omkomne er blomsterproduksjon. Sørg for at din bougainvillea er å få minst seks timer med sol hver dag.