Hovudside

Hvordan bruke en kompostering toalett

by Walther

Det er mange grunner til at folk er å snu til kompostering toaletter. De er lite vedlikehold, lett på miljøet, kan brukes uten en septiktank og er fri for odor.Most kompostering toaletter er på steder der konvensjonelle rør kan fryse i vinter: lite brukte hytter, isolerte leirer og steder der septisk Drenering er umulig. Siden flere og flere av disse dukker opp, kan du finne deg selv på et av disse stedene.

Bruksanvisning


•  Bruk toalettet som du ville en vanlig toalett. Hvis det er en elektrisk modell, vil du høre en vifte kjører. Det er fordi mange kompostering toaletter bruke en elektrisk vifte for å fordampe de væsker. Dampene blir ventilert ut gjennom et annet rør. Med den ikke-elektrisk modell, er væsker fordampet ved naturlig konveksjon, med overskytende væske som drenerer gjennom en hjelpeavløpsrøret. Uansett vil du ikke lukte noe.

•  Vær sparsom med toalettpapir. Hvis du er på en ut-av-veien hytta og bringe i ditt eget toalettpapir, prøv en test på forhånd. Sett noen ark i en bolle med vann og se hvor fort de oppløses. Jo raskere papiret går i oppløsning, jo bedre vil det være for kompostering toalett ved destinasjonen.

•  Spør verten om hvordan han eller hun foretrekker å legge til "startpakke mulch." De fleste kompostering toaletter bruke en blanding av torv mose og spon. Beløpet lagt avhenger av antall personer som bruker toalettet. Du kan enten legge til 1/2 kopp etter hver bruk eller 1 liter per person per uke for rask, luktfri kompostering.

•  Etter to måneders bruk, må kompost tømmes. Det vil bli pakket, luktfri, uten skadelige bakterier og klar til bruk akkurat som du ville bruke en hvilken som helst annen kompost.

•  mest kompostering toaletter er på steder uten rennende vann, så sørg for å ha rensemiddel og håndklær slik at du kan vaske hendene etter hver bruk.

Tips og advarsler


  • Hvis du vet at du skal bo i en hytte med en kompostering toalett, sørg for å spørre om riktig vedlikehold spesifikk for den typen.
  • Fordi bollen er brattere enn de som er laget for å fange vann, kompostering toaletter vanligvis ikke bli skitten. Hvis det er noen tilsmussing, rent med enhver husholdning renere.
  • Ikke bruke toalettet for avhending av alt annet enn menneskelig avfall.