Hovudside

Sone 7 Garden Plants

by Walther

Sone 7 Garden Plants

Sone 7 hageplanter er hardfør ved temperaturer så lave som 0-10 grader Fahrenheit. Ifølge US Department of Agriculture, sone 7 dips sørover fra Chesapeake Bay i deler av Virginia, North og South Carolina, Georgia, Alabama, Arkansas, Mississippi, Tennessee, Texas og Oklahoma og deretter går gjennom New Mexico og Arizona før snikende i en smale band opp gjennom California, Oregon og Washington.

Planter for Shady Gardens


Mange vakre og selv eksotiske skygge og delvis skygge hageplanter er egnet for sone 7. Hostas er et greit utgangspunkt. De kommer i størrelser fra noen få inches i høyde og diameter på 6 meter og mer. Bladene varierer fra en dyp blå med en kremfarget margin til en broket lys grønn og gul. Hostas produsere blomster på lange stilker i våren med farger i nyanser av rosa, hvit og lavendel. Hostas trives i fuktige forhold og gjøre det bra under høye trær. De forskjellige astilbes er en annen mulighet. Disse er mer delikat enn hostas, med spisse grønn eller brun-rød bladverk og en massiv skjerm av blomster i stilker i løpet av våren.

Planter for Sunny Gardens


For full sol, prøv Texas bluebonnets. Disse ettårige vokse til ca 12 inches i høyde og diameter og vise hvit, rosa eller blå blomster tidlig på våren. Ridderspore er en årlig, men det reseeds seg selv, så du trenger ikke å plante den i senere år. Det er ca 3 meter høy og en fot bred. Dens blomst har en kanin ansikt i midten og rosa eller lilla kronblader. Plant i fullt solen. Phlox er en flerårig plante med lys grønn, liten løvverk og klynger av rosa, blå eller hvite blomster i sommer. Phlox vokser til tre meter høy og to meter bred. Det er meget lett å vokse, noe som krever liten oppmerksomhet etter at det er etablert. Dette er bare noen av de tusenvis av blomster som gjør det bra i sone 7.

Planter for grønnsakshager


I sone 7, kan du dyrke et stort utvalg av grønnsaker som vil holde familien sunt i løpet av sommeren, og fordi mange butikk godt, om vinteren også. Dyrke poteter, søtpoteter, gulrøtter, squash, bush, pol og lima bønner, brokkoli, mais, løk, salat, erter, agurk, spinat, tomater, neper, rødbeter, blomkål, grønnkål og aubergine.

Frukter for sone 7


Ingen hjem hage er komplett uten litt frukt vokser sammen med blomster og grønnsaker. Bær inkluderer jordbær, bringebær, blåbær og bjørnebær. Meloner som honningmelon og vannmelon gjøre det bra, og du kan inkludere noen dverg frukttrær for å legge høyden til hagen din design. Sitron, eple, plomme og kirsebær dverger er gode valg.