Hovudside

Hvordan du bytter fra Wood til en Composite Deck

by Walther

Hvordan du bytter fra Wood til en Composite Deck

Mange huseiere vurderer å gjøre endringen fra tradisjonell tre terrassebord til nyere komposittmaterialer. Blant de tiltalende egenskapene til kompositt terrassebord er dens lave vedlikeholdsbehov, enkel rengjøring og mangel på fordreining eller fragmenter som er vanlig i naturlig tre. Prosessen med å endre fra en tre til et komposittdekket er enkel og krever bare enkle gjør-det-selv-ferdigheter.

Bruksanvisning


•  Fjern de tre dekk styrene ved hjelp av en elektrisk drill og backing ut skruene som ble brukt til å feste dem. I tilfelle av ødelagte eller strippet skruer, bruk en lirke bar å fjerne styrene. Lagre disse styrene som ble laftet eller kuttet i en bestemt måte, og bruker dem som maler for å kutte sine kompositt erstatning stykker.

•  Inspiser bjelkene og støtte innlegg av dekket. Det er ikke nødvendig å erstatte dem hvis de er i god stand. Sjekk avstanden mellom bjelkene og hvordan det tilsvarer kompositt terrassebord produsentens spesifikasjoner for denne avstanden. For de bjelkene som er for langt fra hverandre, bruker terrassebord skruer og bjelkekleshengere å sette inn bjelkene i mellom.

•  Begynn i den ene enden, og måle og kutte den første erstatningsdeler av kompositt terrassebord til å passe. Klemme den på plass, og deretter måle og klippe den andre brikken som vil bli plassert ved siden av den. Sjekk med jevne mellomrom langs lengden av de to stykker, og pass på at styrene er adskilt med en avstand som anbefales av produsenten.

•  Fest terrassebord til bjelkene ved hjelp av galvaniserte terrassebord skruer og en elektrisk drill.

•  Trim endene av den nye kompositt terrassebord med en sirkelsag for å gjøre dem enda.

•  Fortsett å installere kompositt terrassebord. Etter at alle platene er festet, trimme den ujevne styrene med en sirkelsag.

Tips og advarsler


  • Plasser tre shims mellom terrassebord langs sin lengde for å holde lik avstand mellom bordene.