Hovudside

Hvordan lage monogram steinsøyler

by Walther

Hvordan lage monogram steinsøyler

Steinsøyler kan skape en dramatisk åpning for hjemmet ditt, eller kan gi en yttervegg eller veranda støttepunkter som setter din bolig fra hverandre i nabolaget. Ved hjelp av maling for å bruke monogrammer til kolonnene vil tilpasse ditt hjem, gir det et snev at mange av naboene ikke kan ha på sine hjem.

Bruksanvisning


•  Velg størrelsen og fargen på steinene du ønsker. Med mindre du er ute etter et spesielt dramatisk look, velger steiner som utfyller resten av bygningen eller området rundt utvendig scene. Velg fugemasse og mørtel som vil matche steinene.

•  Bygg kolonnene ved å stable stein og mørtel i ønsket mønster. Kolonner kan være rund, firkantet eller rektangulær form. Den måten at du ordne steiner i kolonnen kan variere i tillegg, avhengig av om du bruker en vanlig eller forskjøvet mønster.

•  Bruk en utvendig latex maling for å bruke ditt monogram til kolonne, enten på frihånd eller bruke en sjablong den. Det finnes flere nettsteder som tilbyr deg muligheten til å skrive ut sjablonger i en rekke skrifter. (Se Resource 1.) Ved hjelp av Scotch eller malerens tape for å holde sjablonger på plass, kan du påføre malingen å tilpasse kolonne ditt.