Hovudside

Slik unngår du at Leather Fra Peeling

by Walther

Slik unngår du at Leather Fra Peeling

Skinn er et naturlig materiale som tørker ut og sprekker eller skreller hvis det ikke er tatt vare på riktig måte. I motsetning til møbler laget av akryl fiber, må lær å bli tatt vare på på en jevnlig basis. Det er best å inkludere denne vedlikehold av skinnmøbler minst en gang annenhver uke. I tillegg kan følge noen grunnleggende trinnene også redusere sannsynligheten for skinn flasser bli ødelagt over tid.

Bruksanvisning


•  Flytt skinnmøbler unna direkte sollys. Solen kan føre lær å tørke ut og dette fører til peeling. Ingen skinnstykker bør plasseres der de får direkte sollys i løpet av dagen. Hold gardiner lukket i rom med store eller mange vinduer, spesielt på ettermiddagen når solen er på sitt mest intense.

•  Rengjør skinn med riktig skinn renere på en ukentlig basis. Lær bør rengjøres ofte for å holde den myk og fri for sprekker eller tørrhet. Bruke et skinn renere eller møbelpolish beregnet for bruk på skinnmøbler. Bruk den med en myk klut som er fri fra alle partikler som kan ripe opp lær overflate.

•  Olje skinnet hver tredje måned. Kan brukes skinn olje eller petroleum gelé til lær med noen måneders mellomrom for å holde overflaten godt fuktet og fri for skader. Bruk en myk klut og påfør en meget liten mengde olje til overflaten. Gni det inn med sirkelbevegelser. Bruk en annen tørr klut til å polere overflaten og fjerne eventuelle oljerester.

•  Fest eventuelle revner eller sprekker som oppstår. Hvis skinn er allerede alderen og slitt og det har oppstått sprekker, må du reparere disse umiddelbart for å motvirke peeling. Bruke et skinn reparasjonssett og følg instruksjonene for å reparere overflaten.