Hovudside

Hvordan weatherize en Patio Wood Deck

by Walther

Hvordan weatherize en Patio Wood Deck

Tre dekk er ofte brukt like mye som ethvert rom i hjemmet ditt, spesielt i de varmere månedene av året. Du bruker dem til å underholde og slappe av på, og de tilføre verdi til ditt hjem. Så det er viktig å ta vare på tre patio, for det meste fra elementene. Vind, regn og snø kan være svært vanskelig på tre dekk, men med de riktige forholdsregler og utførelser, vil tre dekk vare en svært lang tid.

Bruksanvisning


•  Bland dekk bright som instruert av produsenten og bruke den med enten en mopp, svamp, rull eller sprøyte. Den bright vil fjerne skitt, mugg og solflekker, og fungerer best på sedertre og redwood. Tørke i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Spray dekk ned med en power vaskemaskin sprøyta og børste overflødig vann med en sopelime. Tillate dekk for å tørke helt.

•  Legg flekken sealer til enten hånden pumpesprøyte eller makt sprøyta, i henhold til instruksjonene som det kommer med. Pumpe sprøytere fungerer godt for små tre terrasser, mens makt sprøyter fungere bedre for større terrasser. Du kan også bruke flekken sealer til dekk for hånd med en 1/4-tommers lur roller, selv om bruk av flekken sealer med en sprøyte gir en mer jevn og konsekvent anvendelse.

•  Påfør et tynt lag med beis sealer til dekk, fra et sted som ikke vil tilbake til deg inn i et hjørne. Du må være i stand til å komme ut en gang flekken sealer har blitt påført. Det er viktig å vite at tykke lag med sealer ikke trenge din tre patio noe bedre, og de ikke tørke skikkelig. Thin er best. Tillat 48 timer for flekken sealer tørke og herde.

Tips og advarsler


  • Når du velger en flekk er det et par ting å huske på mind.Opaque beis selfangere er stor for en ønsket, men de har en tendens til å vise mer slitasje og krever hyppigere programmer for å se sine best.Semitransparent flekker suge dypt inn i korn og fiber, som viser av flere av de naturlige egenskapene til tre. De også vare lenge og er veldig durable.Clear selfangere er bra for seder og redwood, fordi de forbedre treets naturlige toner. Sørg imidlertid at den klare fangstskuta du kjøper, har en UV inhibitor.Most dekk trenger et nytt strøk med beis sealer en gang per år.