Hovudside

Elementer som trengs for en organisert flytte til et nytt hjem

by Walther

Uansett hvor langt du går, kan flytte inn i et nytt hjem bringe en orkan av følelser. Spenning, angst og stress er noen av de vanligste, og i den hektiske kamp for å finne movers, pakke alle tingene dine og få alt dekket, kan organisasjonen falle gjennom sprekkene. Mens flyttingen ikke kan være perfekt, er det et par ting du bør ha for å gjøre dine reiser litt enklere.

Individuelle Vesker


Før du er ferdig med å pakke opp alle dine klær og andre eiendeler, sørg for hvert medlem av familien pakker en individuell bag. Denne vesken skal inneholde minst to endringer av klær, samt grunnleggende nødvendigheter som såpe, daglige medisiner eller vitaminer. Barne € ™ s poser bør inneholde nødvendige leker eller sover elementer, for eksempel utstoppede dyr eller sikkerhet tepper.

Pakking disse individuelle poser vil spare deg bryet med å prøve å grave gjennom alle dine bokser og poser etter at en leke som vil gjøre barnet ditt slutte å gråte, eller skjorte du vasket spesielt for det store møtet på jobben. Stille noen av de grunnleggende nødvendig avsatt vil spare deg noen stress og ta presset av din utpakking jobb.

Langs de samme linjene, pakke en akutt førstehjelp kit som vil reise med disse individuelle poser. Du vet aldri når du trenger en bandasje eller spritserviett i tilfelle av et fall eller noe breaking, og ha disse på hånden kan spare deg for masse tid og problemer.

Beholdere


Mens det synes åpenbart at du trenger beholdere for å holde dine eiendeler som du flytter, er det ekstremt viktig å variere containere i størrelse og form.

Bruk en rekke størrelser for bokser og beholdere. For eksempel, er en skoeske ideell for å holde magnetene fra kjøleskapet, da disse magnetene kan brekke hvis de oppbevares i en større boks med flere elementer. Tilsvarende lagre containere i en større boks med andre plast eiendeler, men dine keramiske baking retter skal pakkes forsvarlig inn og plasseres i en beholder for å hindre brudd.

Finn containere fra en rekke steder. Spør familiemedlemmer for gamle skoesker. Besøk din lokale butikker på lager dag og se om du kan ta noen av sine brukte pappesker. Bruk det du har i hjemmet ditt; de tomme vaskeri binger og hemmer kan bære klær og andre småting.

Etiketter


Hvis mulig, merke hver enkelt boks eller beholder du pakke, uansett hvor liten. Dette merkeordning vil bidra til å holde deg organisert når du kommer til ditt nye hjem.

Du kan finne label-making maskiner på kunst og håndverk butikker, men etiketter kan være så enkelt som å skrive på et stykke maskeringstape. Inkludere et notat om hva boksen inneholder, og skrive riktig plassering av boksen i det nye hjemmet. Du kan til og med fargekode boksene og rommene, slik at alle boksene med en grønn klistremerke gå til stuen og de med et rødt klistremerke gå til soverommet.

Dette merkeordning vil sikre at movers plassere boksene på de riktige stedene, og du vet hvilke elementer som er i hvilke bokser i tilfelle en nødsituasjon.