Hovudside

Hvordan Wire en Split Beholder styres av brytere

by Walther

Når folk flest tenker på beholdere og brytere, de aldri virkelig knytte de to sammen. De tror at bryterne er først og fremst for et tak lampen og kontaktene er for plugging lamper, støvsugere og TV inn. Mens for det meste som er sant, har halvparten av en beholder kontrollert av en enkelt polet bryter kan legge fleksibilitet til utformingen av rommet ditt. Hvis du har en eksisterende mottaket som du ønsker å styre med en bryter på veggen, så her er hvordan man skal koble en delt stikkontakt som styres av en bryter.

Bruksanvisning


•  Den enkleste stedet å installere bryteren er rett over mottaket du vil dele. Dette eliminerer potensielle problemet med å kjøre ditt ledning gjennom veggen stenderne, over taket eller under gulvet. For dette eksempelet, vil vi være installere bryteren ovenfor mottaket, men du kan plassere den hvor du må i din situasjon. Hvis du trenger veiledning om hvordan du kjører ledning gjennom et tak eller under et gulv, se koblingene i Resources nedenfor.

•  Så, er det første du må gjøre å finne den kretsen som leverer strømmen til stikkontakten. Veksle breakers til du finner den rette. Forlate bryter AV.

•  Før du fjerne den eksisterende mottaket, bruker spenning tester for å dobbeltsjekke at du har fått riktig krets. Nå som det er bekreftet kan du fjerne den beholder overflateplate og de to skruene som fester mottaket til veggboksen. Trekk beholderen forsiktig ut av boksen med topp og bunn parentes.

•  Sjekk ledningene inne i boksen. Hvis det er flere ledninger i boksen, bruk spenning tester for å sikre at de er alle OFF. Hvis de ikke er det, så finner sikringene som leverer strøm til disse ledningene og slå av disse også. Hvis beholderen har bare ett svart, en hvit og bakken festet, så du er på hell. Hvis den har to svarte på den ene siden og to hvite festet til den andre, så må du pigtail noen ledninger.

•  For dette eksempelet, vil vi si at mottaket har to svarte og to hvite. Løsne skruene på stikkontakten og fjerne alle ledningene. Deretter bruker du wire strippere til å kutte bort den eksponerte kobber og restrip ledningene (ca 3/4 inches vil gjøre).

•  Bruk tang til å vri kobber av de to svarte sammen og deretter gjøre det samme for de to hvite ledningene. Stramme en mutter ledning over endene av hvert sett av ledninger.

•  I de fleste hjem, er den tradisjonelle høyde for en veggbryter 52 inches til sentrum fra gulvet. Så bruk målebånd for å måle fra gulvet opp på veggen 52 inches. Merke stedet med en blyant. Selvfølgelig, hvis hjem dine funksjoner lysbrytere installert på en annen høyde, deretter måle din og bruke målingen så denne nye installasjonen ikke vil se ut av sted.

•  Bruk stud finder for å lære hvilken side av utløpet stud er plassert. Lag en lys mark slik at du vet hvor stud begynner. Deretter får den gamle arbeidsbryterboksen og plassere den omtrent to eller tre inches til venstre eller høyre (avhengig av hvor stud er) hvor du gjort din 52-tommers mark (den åpne delen av boksen vil bli plassert mot veggen ). Line opp midten av boksen med 52-tommers mark. Nå bruker blyant til å tegne en skisse

•  Med din disposisjon ferdig, klippe det ut ved hjelp av gips sag. Sette boksen i hullet og gjøre noen mindre skjære justeringer for å få det til å passe skikkelig.

•  Slå ut en av de beste knockouts i eksisterende mottaket er veggboks. De kan vanligvis spratt ut med en skrutrekker. Når det er ferdig, starter fisket den metalliske fisk tape opp gjennom knockout. Når du får nok inne i veggen, kan du prøve å ta tak i tapen fra hullet du opprettet for bryteren. Trekk fisken tape ut gjennom hullet.

•  Ta din lengde på NM-kabel (elektrisk ledning) og tape den fast til slutten av fisken tape. Dra forsiktig tapen tilbake ut gjennom stikkontakten boksen til den elektriske ledningen trekker gjennom.

•  Separer den fisk tape fra den elektriske ledning og bruke en elektrisk ledning stripper for å skjære gjennom den ytre kappe av kabelen. Expose rundt seks inches av enkelttråder. Bruk wire strippere til å kle om lag 3/4 inches av isolasjon fra endene av hver ledning og deretter plassere en stripe av svart elektriske tape rundt den isolerte delen av den hvite ledningen (dette er for å vise at det blir brukt som en feed og ikke en nøytral).

•  Ta den elektriske ledningen som kommer ut av bryterboksen hull og klippe det slik at du har ca 12 inches av elektrisk ledning hengende ut av hullet. Fjern en knockout på den gamle arbeidsveggboks, mate den elektriske ledningen gjennom den og feste den på plass med skruklemme inne i boksen. Hvis det er en topp og bunn skruklemme inne i boksen, fjerne det øverste man helt å tillate mer plass inne i boksen. Nå skyver boksen inn i hullet slik at det er nivå og flush og skru ned de to side "wing" skruer til boksen er tett til veggen og sikker.

•  Strip den elektriske ledningen og kabelen i denne boksen som du gjorde tidligere, og vikle en stripe av elektrisk tape rundt den hvite ledningen isolasjon her også. Nå kobler jordledningen til jordingsskruen på bryteren. Koble den hvite ledningen til den nederste skruen på bryteren og den sorte ledningen til den øverste skruen på bryteren.

•  Pakk bryter terminaler med elektrisk tape, fest den til veggen boksen med de to skruene som er inkludert og deretter installere dekselet bryteren plate. Det er det for bryteren del av jobben.

•  I mellomtiden tilbake på mottaket boksen, ta mottaket og bruke dine needlenose tang for å fjerne metall kategorien knytter de to kobberterminaler sammen. Når kategorien er fjernet bør det ikke være noe mellom de to kobber skrueterminaler. Ikke berør den nøytrale siden av bryteren.

•  Ta om en seks-tommers lengde på gjenværende elektrisk ledning og fjern den ytre kappen så bare de enkelte ledningene forbli. Stripe ca 3/4 inches av isolasjon fra endene av hver ledning. Koble den ene enden av lengden på jordledningen til stikkontakten bane skrue og wire mutter den andre enden til jordledningen kommer ut av veggboks.

•  Den ene enden av lengden av hvite ledningen til en av de sølv nøytrale klemmeskruene på beholderen. Den andre enden blir forbundet til de andre hvite ledningene og deretter ledningen og mutterene sammen. Stram den andre nøytrale skruen, selv om den ikke har en ledning festet.

•  Ta lengden av sorte ledningen og koble den ene enden til ett av kobber klemmeskruene på beholderen. Ta den sorte ledningen fra lengden på elektrisk ledning som kommer fra bryteren og koble det til den andre kobber terminal skruen på mottaket.

•  Fjern ledningen mutter dekker sett av allerede-tilkoblede svarte ledningene i veggboks. Koble den sorte ledningen kommer ut av beholderne, og den hvite ledningen med svart stripe av tape (kommer fra bryteren linje) til disse ledningene og fest dem med en wire mutter. Sørg for at alle tilkoblinger er tette og ingen kobber viser fra under ledningen mutter. Vikle en lengde på elektrisk tape rundt ledningen mutter der den møter ledninger, bare for å være sikker.

•  Wrap elektrisk tape rundt terminalene på mottaket og forsiktig bøye ledningene tilbake inn i boksen. Fest mottaket til boksen og erstatte dekkplaten.

•  Slår bryter eller breakers tilbake på. Plasser spenning tester i en av beholderne utsalgssteder og teste for strøm. Ett uttak bør forbli konstant på, mens den andre skal slå seg på og av med den nylig installerte lysbryter. Det er alt som trengs for å skille kontakten med en bryter!