Hovudside

Hvordan fikse Boiler på en Hot Water System

by Walther

Hvordan fikse Boiler på en Hot Water System

Den varmtvannsbereder i ditt hjem er det som regulerer flyten av oppvarmet vann til dine apparater. En ødelagt varmtvannsbereder betyr at ditt bad, radiator eller vask ikke vil få noe varmt vann for å arbeide effektivt. Heldigvis er det noen grep du kan ta for å fikse en feil varmtvannsbereder.

Bruksanvisning


•  Ta panelene på forsiden av kjelen. Den store panel på forsiden bør rett og slett komme av hvis du løfter den bort, men det kan være en annen panel under som vil bli sikret på plass av skruer som må fjernes. Når disse panelene har blitt fjernet, vil du få et klart bilde av piloten lys, effektbryter og reguleringsventilen til kjelen brenner, og dette vil gi deg et klart syn på hvorvidt løsningene har fungert.

•  Inspiser bryter. Om strømbryteren er utløst eller blåst, tilbakestille det; hvis en sikring har blitt blåst det må skiftes ut.

•  Endre temperaturinnstillingen på termostaten din, som det er mulig noe denne enkle vil fikse varmtvannsbereder. Sørge for at temperaturen er satt høyere enn romtemperatur, som automatisk skal klikke kjelen på og begynne oppvarming.

•  Sjekk måleren på kjelen som viser psi, og hvis den er lavere enn 12 psi toppen av kjelen med water.The sikt psi (trykk per kvadrattomme) refererer til mengden av press blir brukt til å presse varmt vann rundt rør i ditt hjem. Det er mulig mangel på varme som blir forårsaket av den psi blir for lav. Topping av kjelen med vann bør øke psi og føre til at varmt vann for å bli skjøvet fra kjelen gjennom rørene mer effektivt.

•  Inspiser pilot lys. Pilotflammen er en liten, frittstående flamme. Hvis denne flammen er ikke synlig det betyr piloten lyset har gått ut, og du blir nødt til å tenne den. Noen varmtvann kjeler har en elektrisk tenning, og i dette tilfellet bør du se brukerhåndboken for instruksjoner på reigniting det.

•  Lukk reguleringsventilen til kjelen, som er det som regulerer gass eller propan flyt. Hvis denne ventilen ikke er stengt som kan være hva som forårsaker feilen kjele.

Tips og advarsler


  • En kjele er ikke noe som kan fikses tilfeldig. Med mindre du fullt ut forstå alle vilkår og instruksjoner presenteres bør du ikke jobbe på en kjele. I stedet kaller ut en profesjonell entreprenør.
  • Hold brennbart materiale borte fra kjelen enhet.