Hovudside

Wood Fence & Installation Post

by Walther

Enten det er for en plen, en gård eller en hage, er et tregjerde både dekorativt og en sikkerhetsfunksjon samtidig. Selv om tre gjerder kommer i mange former, formater og størrelser, de alle dele en håndfull av egenskaper til felles, den mest fundamentale blir innleggene.

Verktøy


Bygge en tre gjerde vil kreve den samme grunnleggende verktøysett. Dette inkluderer en motorsag eller håndsag, strykejern stamping stang, en post hull digger, et nivå, staver og en spole med hyssing, en mattock, en spade, spiker og en hammer.

Mål og Mark


Alle gjerde jobber starte med måling og merking langs gjerdet, og dette er gjort med innsatsen og hyssing. Dette garanterer en rett linje, og gjør pre-merking av hvor innleggene går.

Installere innlegg


Små innlegg kan rett og slett bli drevet på med harde kraner av en slegge. Noe større må graves ut med en post-hull digger, og deretter fylt på med en spade og dyttes ned med stamping stang.

Horisontal struktur


Det neste trinnet er å spikre i den horisontale planking. For en post-og-plankegjerde, vil dette også være det siste trinnet.

Vertikal struktur


Personvern gjerder - i hovedsak tre vegger - og stakittgjerder vil nå kreve å ha sin vertikale planking naglet til den horisontale planking.

Maleri


Mens maleri legger en fin touch, er det strengt tatt ikke nødvendig gitt de moderne behandlinger gitt til gjerde planker og stolper slik at de kan tåle elementene og aldring.