Hovudside

Granitt Renseprodukter

by Walther

Granitt Renseprodukter

Granitt er en naturlig forekommende stein som har antibakterielle og varme- og ripebestandig egenskaper. Disse egenskapene gjør granitt et ideelt valg for alle som er å bygge eller renovere deres hjem. Mens granitt er et relativt lite vedlikehold materiale, er det viktig at du bruker bare visse rengjøringsprodukter på det for å unngå kjemisk skade. Vær sikker på at alle produktene du bruker er pH-nøytral, noe som gjør dem trygge for dine granitt overflater og din familie.

Dish såpe og vann


Mens det er en rekke av granitt rengjøringsprodukter på markedet, er det mulig å lage din egen med vann og en pH-nøytralt oppvaskmiddel. Du kan bruke antibakteriell såpe for å drepe eventuelle bakterier som kan være til stede på granitt overflater. Bland sammen en kopp vann med 1/8 ts. oppvaskmiddel til de er kombinert grundig. Plasser en lofri fille i løsningen og vri den ut grundig. Tørk din granitt, som arbeider i små seksjoner, og pass på å fukter kluten når streaking oppstår. Etter vask, skyll eventuelle såperester fra overflaten og tørk den grundig med en ren, lofri klut.

Mikrofiberkluter


Mikrofiberkluter kan la granitt overflater frie for bakterier og uønskede streker uten bruk av kjemikalier. Laboratorietester har vist at microfiber kluter er i stand til å fjerne flere bakterier enn den ledende husholdning renere kan drepe, noe som gjør dem til et flott alternativ for personer som har familiemedlemmer med astma eller andre luftveissykdommer. Fukt kluten og begynne å tørke av granitt, som arbeider i små områder. Skyll kluten av noe rusk med kaldt vann når streaking oppstår. Rengjøre microfiber kluter henhold til Manufacturera € ™ s instruksjonene som fulgte med dem.

Glass Cleaner


Et kommersielt produsert glass renere kan rense granitt overflater og produsere en fantastisk strek-fri glans. Når du velger glass renere for bruk på granitt, velg en som er fri for både ammoniakk og eddik. Den sure naturen av disse tilsetningsstoffer kan føre til at forseglingen av granitt å slites raskere, forlater det kjedelig og overskyet. Spray lett mengden glass rengjøringsmiddel direkte på overflaten, og tørk den ren med en lofri klut eller et papirhåndkle.

Spesial Cleaners


Hvis du dona € ™ t ønsker å bry deg med å lage din egen renere, kan du også bruke en av de mange kommersielt produserte produkter laget spesielt for rengjøring granitt overflater. Når du velger en renere, sørg for å lese etiketten. Pass på at det ikke er noen sure-baserte ingredienser, som for eksempel ammoniakk eller eddik, til stede og at det er en pH-nøytral formel. Følg Manufacturera € ™ s instruksjoner for riktig bruk.