Hovudside

Hvordan Reset en tørketrommel etter en flom

by Walther

Det er ingen hemmelighet at vann og apparater generelt ikke bland godt. Flomskader er ødeleggende for hvitevarer og kan ofte gjøre dem ubrukelige. Avhengig av hvor dypt vannet var, kan noen apparater kunne åpne igjen etter flommen er over, og etter desinfiserende og tørking. Nullstilling en tørketrommel etter en flom bør gjøres nøye for å unngå elektrisk sjokk, men det er mulig tørketrommelen kan kjøre uten skader.

Bruksanvisning


•  Tørk av tørketrommelen grundig med en myk klut dyppet i et desinfeksjonsmiddel og skyll med varmt vann. Bruk en tørr klut til å tørke av eventuelle gjenværende fuktighet og fjerne eventuelle mugg buildup. Vær spesielt oppmerksom på den elektriske ledningen slik at ingen fuktighet forblir på det og at det er i god stand. Spray noen synlig mugg med en løsning av varmt vann og hvit eddik i en halv og en halv løsning fra en sprayflaske.

•  Sett i tørketrommelen, og se om skjermen svarer. Eventuelle tidligere innstillinger på Tørketrommelen har allerede gjenopprettet til standard fra å være uten strøm i så lang tid. Omprogrammere noen innstillinger du trenger inn i tørketrommelen.

•  Kjør tørketrommel med noen håndklær eller klær som en testkjøring for å sikre tørketrommelen er fullt reset og fungerer som den skal.