Hovudside

Voksende Seedless Druer på My Backyard Fence

by Walther

Voksende Seedless Druer på My Backyard Fence

Stenfrie druer er et kjærkomment tilskudd til hjemmet hager fordi de kan spises fersk, eller gjort om til juice, vin og gelé. Det første trinnet i hjemmeproduksjon er å kontakte det lokale forlengelse kontor for å finne ut hvilke varianter lykkes i din mikro-klima. I Nord-Carolina, bunt druer utføre godt i fjell og Piemonte områder, men ikke i kystsoner. I nordøst, druer trenger noen evne til å tåle kalde vintre. Cold-hardfør stenfrie varianter som Canadice, Concord steinfrie og Glenora er populære.

Voksende Preferences


Druer vokser godt i solrike områder og i godt drenert jord. De er ikke særlig om kvaliteten på jordsmonnet. Jordsmonn som er for rik produsere for mye vintreet materiale og redusert frukt kvalitet. En jord pH på 5.5 til 6.5 er anbefalt av horticulturists på Ohio State University nettsted. Druer setter bevegelse i luften, det er derfor de er ofte dyrket i skråninger og gårds terrasser. Unngå å plante dem i lavtliggende områder som er utsatt for tidlig frost. Druer kan gjøre det bra med et gjerde støtte hvis de har rom for god luftsirkulasjon og nok sollys. Planting seks vinstokker bør være nok til å mate en gjennomsnittsfamilie.

Planting


Druer er plantet tidlig på våren eller sent på høsten. Velg et år gammel vintre som har kraftig vekst. Ikke trimme røttene med mindre de er skadet. Drue røtter spre seg til en plass på flere meter i løpet av de to første årene. Till eller spade jord, og plante vinranker, gir rikelig med rom for rotvekst. Plante vintreet på samme dybde, eller litt dypere, enn det var i barnehagen. Tamp ned i jorda, og vanne vintreet hvis jorda er tørr. Forlengelse spesialist EB Poling skriver i North Carolina Extension Service det er greit å beskjæring vintreet tilbake til en stilk med to eller tre knopper.

Etablering Planter


Det tar tre år for en drue anlegg for å bli etablert. Vines er opplært av beskjæring, og binde rørene til en støtte. Tog vinranker til å vokse ved siden av et gjerde ved å binde rørene til en ledning over stammen og armene av anlegget, i en oppreist stilling. Noen dyrkere tillate fruktbærende skuddene til å henge ned (eller henge ned) fra ledningene. Det finnes flere metoder for opplæring druer, inkludert en lateral metode som gjør at rørene for å utvikle seg fra bagasjerommet i en sideleie. Denne metoden kalles en cordon treningsmetode.

Hjem Økende Kultivarer


Gartnere anbefaler på Ohio State University hjemmeside innkjøp anbefale flere stenfrie varianter for hjemmedyrking. Reliance er en rød bord drue som er søt og hardfør. Niagara er en sen-sesongen hvit drue som gjør deilig juice og vin. Canadice er en søt, høytytende og tidlig på sesongen rød bord drue som har høyt sukkerinnhold. Catawba er en sen-sesongen rød drue som hovedsakelig dyrkes for å lage vin.