Hovudside

Hvordan Plant Biologisk nedbrytbart papir Pots (eller Pulp Pots)

by Walther

Hvordan Plant Biologisk nedbrytbart papir Pots (eller Pulp Pots)

Mange barnehager selger trær og busker plantet i pressede papir potter, også kjent som masse potter, som er ment å være plantet, pot og alle, i bakken. De presset fiber potter resultere i dypere forankring av planter, ifølge Vaske State University Garden Center Nursery Management program. I tillegg, er de miljømessige konsekvensene av å bruke disse biologisk nedbrytbare potter et positivt skritt i barnehagen virksomhet. Det finnes noen triks for å plante noen plante som blir dyrket i et papir fiber potten.

Bruksanvisning


•  Velg en plassering for anlegget installasjon basen på sol og jord krav av anlegget i spørsmålet. Grave plantehullet omtrent dobbelt så bred som potten - den bredere jo bedre, så jorda er løs og lett å heie inn - og like dypt som potten.

•  Skjær bort leppe av potten med verktøyet kniv, så potten er i samme høyde som jord nivå. Du ønsker ikke kanten av potten for å være over bakken fordi det vil fungere som en veke trekke fuktighet vekk fra røttene. Du aldri vil potten for å bli gravlagt noe dypere da den eksisterende jord nivå og jord skal aldri dekke fakkel der stammen møter røttene eller du risikerer å kveles anlegget til døden.

•  Lå anlegget på siden og skjære en "X" i bunnen av potten slik at skjære hele veien gjennom og litt inn i røtter og jord. Skjær en vertikal skive opp på siden av potten, gjennom til jord, og på alle fire sider.

•  Sett hele potten i plantehullet. Hvis jorda er tørr, fylle plantehullet opp med vann og la den renne. Tilbakefylling med stedlige masser så bakken er selv med jord i potten, leppe av potten er under jord og stammen bluss har ingen ekstra jord berøre det eller bygget opp rundt det.

•  Vann godt. Alle nye plantings må overvåkes nøye for vann i løpet av de to første vekstsesong.

Tips og advarsler


  • Endring av jorda er alltid anbefalt, men du bør endre hele sengen og ikke bare plantehullet. Hvis du gjøre jorden i plantehullet så god og rik, kan anlegget aldri sende sine røtter ut i stedlige masser og anlegget kan i hovedsak bli root bundet og lide. Spre en 3-tommers lag av kompost over hele sengen og grave i før du graver din plantehull.
  • Forsiktig med det skarp kniv.