Hovudside

Hvordan fikse en Low-Flow dusjhodet Så kommer ut mer vann

by Walther

Hvordan fikse en Low-Flow dusjhodet Så kommer ut mer vann

Lav-flow dusjhoder har en plate inni dem kalles en strømningsbegrenser, som virker å bremse strømmen av vann gjennom dusjhodet. Noen lav-flow dusjhode modellene har flere plater eller en metallhette for å holde struping på plass. Struping plate har mange hull i den, som gjør at vannet strømmer gjennom til uttaket hullene på dusjhodet. Ved å fjerne strømningsbegrens du øke dusj headâ € ™ s vanntrykk.

Bruksanvisning


•  Pakk et håndkle rundt baksiden av dusjhodet, der den kobles til den buede vannrør. Klem en rørtang på dusjhodet, over håndkle, og deretter slå dusjhodet mot klokken for å løsne, det fra røret.

•  Lirk gummipakningen stykke av baksiden inntakshullet av dusjhodet, og sette pakningen til side. Vær nøye med å ikke trenge gjennom gasketâ € ™ s overflate eller på annen måte skade den, så du må installere det.

•  Sett inn en lang, skarp verktøy som for eksempel en flat skrutrekker eller en bokse inn på baksiden av dusjhodet der den koblet til røret. Manøvrere verktøyet slik at det fanger en kant på strupingen stykker, og deretter vri bitene til venstre eller høyre for å bryte dem gratis.

•  Hold dusjhodet med inntakshullet peker ned, dumping ut strømningsbegrens brikkene du brøt gratis. Sett gummipakningen inn i inngangshullet på samme måte som det var før.

•  Tre dusjhodet tilbake på vannrøret. Vikle håndkle rundt hodet dusj igjen og vri den med klokken med rørtang til det er stramt.