Hovudside

Kan du plassere Brick på toppen av en innkjørsel?

by Walther

Kan du plassere Brick på toppen av en innkjørsel?

Plassere murstein direkte over en konkret oppkjørselen er ikke bare mulig, men kan også være en stor Paver installasjonsmetode. Pesky ugress som ofte dukker opp mellom mursteinene satt i sand eller plassert over et lag med pukk er ikke et problem med en konkret underlag. Murstein satt permanent i en sementmørtel og innstøpte neste dag er langt mindre sannsynlighet for å oppleve den felles forverring at maurkolonier kan produsere i baser og ledd laget av sand.

Ulemper


Selv om denne permanent type Paver installasjon høres fristende ut, er det noen ulemper å vurdere før du starter prosjektet. Ved hjelp av en pre-set betongfundament kan begrense din evne til å endre den eksisterende design og skape nye former. Installere murstein over eksisterende betong vil heve nivået på oppkjørselen din, og kan skape drenering problemer. Vann renner lett gjennom sand, men kan bare kjøres av en hevet innkjørsel og flom kjelleren.

Temperaturendringer


Murstein satt på betong, og ikke tilstrekkelig innmurt og forseglet, kan skifte når vann trenger inn i overflaten installasjon og når betongen pad. Frysing og tining av denne fuktighet kan føre til sprekker i betongen som kan i sin tur føre til at murstein å slå seg og sprekke. En erfaren entreprenør kan bli pålagt å gjøre installasjonsarbeidet for å unngå eventuelle problemer som de skiftende årstidene kan føre til senere.

Tynne Behandler


Snarere enn å forstyrre eksisterende kvaliteter med vanlige murstein pavers, kan det være lurt å se etter tynne utleggere som gir deg utseendet av tykkere materiale uten de iboende problemene som tykke klosser kan forårsake. Installere tynne utleggere kombinerer stabilitet av betong med utseendet og fleksibilitet av sand-sett murstein. I stedet for å bruke solid fuging for tynne murstein pavers, kan sand bli feid mellom mursteinene å lage interlock.

Anbefalinger for legging


Det er best å følge de tynne grense pavers og mestring til din betong med thinset mørtel eller betong lim. Mestring bør settes med en 1/4-tommers plass til fugemasse og fuges solid på plass. Denne solide omkretsen vil sikre at de indre murstein, som vil bli satt med et fint lag av sand, vil bli satt. Mursteinene må avrettes med en rett kant og banket forsiktig på plass med en tre eller gummihammer. Fine-feiende sand lagt til overflaten og feide inn i leddene vil fullføre installasjonen.