Hovudside

Fjerningen for Isolasjon

by Walther

Huseiere bruker isolasjon for å hindre varmen fra å unnslippe sine hjem i løpet av kaldt vær, og for å hindre varme fra å komme inn sine hjem i varmt vær. Dessverre, over tid isolasjon kan bli skadet eller forurenset, som krever fjerning. Du må kanskje også fjerne eksisterende isolasjon når du pusser eller oppgradere hjem isolasjon. Fjerningen av isolasjonen er grei, men kan - i noen tilfeller - krever bruk av spesialutstyr.

Viktig


Fjerne og erstatte skadet eller forurenset isolasjon i hjemmet er avgjørende. I tillegg til å være mindre effektiv enn ny, ren isolasjon, kan gammel isolasjon produsere sterke, ubehagelige lukter og er en potensiell helsefare. Mens støv midd infestations i gammel isolasjon kan utløse allergiske reaksjoner hos en hjemmets beboere, kan buildups av animalsk ekskrementer og urin være en kilde til sykdom. Mens du kan spare tid ved å dekke skadet og forurenset isolasjon med ny isolasjon, fjerne den gamle isolasjonen først vil maksimere sanitær og kan forhindre potensielle fuktproblemer.

Hånd Fjerning


For boliger som inneholder rosa glassfiber skum batt isolasjon, er hånd fjerning den enkleste og mest pålitelige fjerningen. Prosessen krever at du bruker arbeidshansker, lange ermer, en ansiktsmaske og - ideelt sett - briller. Alt dette beskyttelsesklær er nødvendig fordi de kommer i berøring med fiberglasfibre som utgjør isolasjon kan føre til mekanisk slitasje av huden, mens inhalering glassfiber fibre kan føre til pustevansker. Fjerne isolasjon for hånd krever at du dra forsiktig ned hver del av skum og deretter plassere den i en plastpose for deponering. Denne fremgangsmåten bidrar til å minimalisere spredningen av fiberglassfibre i luften.

Støvsuging


Om områder av ditt hjem utnytte blåse inn isolasjon, som består av glassfiber fibrer som er blitt spray-bundet til strukturer, eller du har svært degradert batt isolasjon som du ikke kan fjerne for hånd, er støvsuging en av de mest populære og fjerning av isolasjon alternativer. Men du kan ikke bare plukke opp din bolig støvsuger, rettes mot isolasjon og trykke "On" -knappen. I stedet må du bruke en kommersiell høy effektivitet partikkel arrestance, eller HEPA-sertifisert, støvsuger. Skrap sin dyse langs overflaten for å løsne fastsittende fibre. I tillegg til å gi mer sugeeffekt enn bolig støvsugere, HEPA-sertifisert kommersielle støvsugere er mer effektiv på å fjerne glassfiber fiber fra luften, som de kan fange opp partikler som er bare 0,3 mikron i størrelse.

Tips


Å sørge for at biter og fibre av isolasjon ikke skitne gulvene i hjemmet ditt når du bærer dem ut, dekke gulv med drop kluter eller plast ark. Etter at du har fullført isolasjon fjerning, rense arbeidsklær i en egen vaskemaskin belastning, og ta en varm, grundig dusj. Disse øvelsene vil bidra til å redusere risikoen for hud slitasje.

Advarsel


Hvis du vet eller mistenker at isolasjonen i hjemmet inneholder asbest, ta kontakt med en profesjonell før du begynner på fjerningen. Asbest er kreftfremkallende, noe som betyr at den har potensial til å forårsake kreft.