Hovudside

Slik installerer en barneseng støtfanger

by Walther

Slik installerer en barneseng støtfanger

Installere en støtfanger til babyens barneseng er en måte å lette ditt sinn om barnet ditt får en hodeskade fra harde crib barer. Crib støtfangere kan brukes i babyens seng før han begynner å stå i sengen. Hvis du bruker en barneseng støtfanger, må du sørge for at det er tett og sikkert ved å følge den riktige fremgangsmåten for installasjon.

Bruksanvisning


•  Plasser barneseng støtfanger mot innsiden av sengen for å sikre at den er lang nok til å dekke alle sider. Noen crib støtfangere kommer i fire separate deler. Hvis dette gjelder, legge alle brikkene i crib for å sikre at de oppfyller elegant i hvert hjørne.

•  Mål båndene som henger. De bør ikke være lenger enn seks inches å hindre kvelning.

•  Starter på et hjørne, feste båndene rundt crib innlegget. Du vil fortsette å sikre båndene til du kommer til enden av støtfangeren. For crib støtfangere som kommer i fire biter, vil du gjenta dette trinnet fire ganger, og pass på at alle fire sidene er helt dekket.

•  Kontroller at barneseng støtfanger er tett plassert og kan ikke være lett trukket bort fra stolpene. Gjenta dette trinnet når du beveger deg nedover barneseng støtfanger og sjekke sikkerheten på båndene.

Tips og advarsler


  • Trimme støtfanger bånd som er lengre enn seks inches.Make sikker på at hver side av sengen har ikke mindre enn tre bånd slik at støtfangeren er på plass.
  • Aldri tillate støtfangere å være usikret i crib som kvelning kunne occur.It er en god idé å ha bånd på både toppen og bunnen av støtfangere, og i hjørnene, for å sikre en baby kan ikke få hodet fast under den. Husk å fjerne barneseng støtfanger når barnet kan stå.