Hovudside

Ideer for å gjøre en billig Beholde Garden Wall

by Walther

Ideer for å gjøre en billig Beholde Garden Wall

Støttemurer støtte løs jord, hellende bakker og andre materialer og hindre mindre ras. Hvis hagen din trenger en støttemur for å hindre erosjon, prøve å bygge en enkel og rimelig en selv. De riktige designmuligheter og solide materialer vil gjøre det sterkt nok for dine behov mens resterende rimelig.

Tømmer


Trykkimpregnert furu tømmer, som de som brukes for å bygge dekk eller skur, fungerer bra for en billig støttemur. Den naturlige utseendet av tre også utfyller en hage i motsetning sementblokker eller murstein. Timbers kan være den minst kostbare av alle feste veggen materialer som kan kjøpes, men de har noen ulemper. Ifølge Miller Nursery (millernursery.com), gjør tre ikke kurve godt og deler over tid fra eksponering for sollys og fuktighet. En tømmer støttemur vil bare vare mellom 10 og 20 år.

Betong Vesker


En pose av betong vil sette seg til en hard, steinlignende klump på innsiden av posen når den utsettes for den naturlige fuktighet av nedbør. Ved å stable sekkene i en forskjøvet mønster som murstein er lagt, en billig hage støttemur er raskt bygget. En 80-kilos sekk med klar til bruk betong blanding koster rundt $ 3,00 per april 2011. Hver pose er mye større enn en tilsvarende priset sementblokk. Betong poser også forsegle sammen tørt som en innmurt murvegg.

Samlet Stone


Naturstein vegger kan være de dyreste hagestøttemurer, med mindre din eiendom har allerede de materialene du trenger for å bygge den. Dra nytte av eventuelle biter av stein som du kan ha på eiendommen for å bygge en enkel stablet steinmur. Spør naboene om de har noen uønskede steiner også. Hvis du har til å kjøpe stein, er kultivert stein et mindre kostbart alternativ som fortsatt har en naturlig look.

Dekk


Det er kanskje ikke den mest attraktive materiale, men gamle dekk gjør en meget slitesterk og gratis eller billig støttemur for hagen din. Clemson University råder til å bruke hele dekk festet med metallstolper eller wire og fylt med komprimert skitt eller grus for å skape en langvarig støttemur. Dekk dekkene med landskaps tømmer, maling eller etterfølgende bakkedekkende planter. Dekk fornedre veldig sakte, og vil vare mye lenger enn tre.