Hovudside

Hva kan jeg sette rundt huset mitt for å avverge Snakes?

by Walther

Hva kan jeg sette rundt huset mitt for å avverge Snakes?

Slanger kan skrive inn ditt hjem søker mat, ly eller varme. De foretrekker kjølige, mørke og fuktige steder, som gjør kjellere og crawlspaces attraktive.

En slange nærvær er innendørs ikke en grunn til panikk. Mens en liten prosent av slanger er giftige, de fleste slanger er ufarlig. Snakes faktisk bistå i å kontrollere skadedyr ved fôring på gnagerbestandene og irriterende insekter. I mange tilfeller til din innsats eliminere skadedyr vil også eliminere slanger.

Mindre Landskap Planter


Plant mindre, mer åpen og stor avstand mellom landskap planter i stedet for tykt dekke rundt hjemmet ditt fundament. Beskjære og vedlikeholde planter som brukes i landskapet, klippe gresset jevnlig, og holde ugress i sjakk. En velholdt verftet vil nekte slanger cover, og slanger kan være mindre sannsynlig til tilfeldighetene krysse en åpen vidde med gress. Eliminere andre kilder til cover og ly, for eksempel woodpiles og useriøs hauger nær hjemmet ditt.

Pest Traps


Sette feller for skadedyr. Slanger kan konsumere gnagere, frosker, insekter, ormer eller andre slanger. Ved å eliminere deres byttedyr fra hagen din, kan du eliminere deres mat kilde, og så avskrekke slanger. Hvis slanger ikke er tiltrukket av hagen din, vil de være mindre sannsynlig å finne en oppføring i ditt hjem. Forskning typer slanger som finnes i ditt område, identifisere sine byttedyr, deretter eliminere habitat og mat kilder til byttedyr. Hold kjæledyr, som katter og hunder. Disse selskapsdyr vil avskrekke eller drepe slanger og slange byttedyr, noe som reduserer attraktiviteten til verksted for begge.

Fekting


Installere en slange-bevis gjerde rundt ditt hjem eksteriør. Slike gjerder kan også installeres rundt verft i områder der slanger er en pågående problem. Barrieren må være kontinuerlig å helt utelukke slanger. Kortere deler av gjerdet kan bli satt i en vinkel for å lede slanger unna din eiendom. Gjerdet bør være 2 til 3 meter høy og skrå utover ved toppen i en vinkel på 30 grader. Bury bunnen av gjerdet til en dybde på 6 inches. Akseptable fekting materialer omfatter silt fekting, aluminium blinkende og maskinvare klut. Ulempen til fekting er prisen. Fekting kan vurderes for mindre områder eller steder hvor giftige slanger utgjør en fare.

Tetningsmidler


Bruke tetningsmidler til å fylle og dekke eventuelle hull rundt utsiden av hjemmet som kan tillate slanger for å delta. Vær spesielt oppmerksom på hullene i nærheten bakkenivå som kan tillate direkte tilgang til det indre av ditt hjem, slik som de rundt VVS. Ifølge University of Florida IFAs Extension, bør du forsegle selv svært små hull, som noen slanger kan få innpass gjennom en åpning diameteren på en blyant. En kombinasjon av skum tetningsmidler, caulk, skjermen materiale og maskinvare klut bør tillate deg å forsegle de fleste inngangspunkter.