Hovudside

Hvordan fikse en Mobile Home tak med Water Damage

by Walther

Hvordan fikse en Mobile Home tak med Water Damage

Stygge brune flekker på taket bør repareres med en gang. Den viktigste delen av å fikse et mobilt hjem tak med vannskader er å finne kilden til lekkasjen og fikse det først. Uten slike reparasjoner, vil skaden igjen etter neste regn. Når du har reparert taket og plugget lekkasjen, reparere skader fra vannlekkasje. Ditt hjem forbedring butikken har aerosol flekkblokkere og tak maling bare for denne reparasjonen.

Bruksanvisning


•  Påfør blå malere tape til veggen like under den skadede takplate uten å trykke den nederste kanten av båndet til veggen. Stick plastfolie under løse enden av båndet og trykk på tape for å sikre det. Dekke eventuelle møbler under spray området for å beskytte den fra spraymaling. Dekk metall rutenett av en suspendert flis tak med tape for å beskytte den mot maling spray. Dekk takmonterte air condition eller oppvarming ventiler med tape og plast for å beskytte dem. Hvis oppvarming eller air condition lufthull er rusten eller behov maleri, la den være ubeskyttet slik at den kan sprøytes.

•  Spray flekken med aerosol flekk blocker. La det tørke i 30 minutter. Påfør et andre strøk hvis anbefalt i instruksjonene på etiketten på sprayboks.

•  Rist aerosol tak spray kan godt. Bære et maleri maske mens sprøyting. Aerosol spray er utviklet for å skyte rett opp ut av boksen. Test spray på plastfolien kort med en eller to raske spray etter risting.

•  Spray brun eller vann farget takplate med aerosol spray ved hjelp av raske korte slag. Dekk hele flekken og la det første laget tørke i henhold til instruksjonene på spraymaling etiketten. La malingen tørke og spray en andre strøk med korte raske spray og slag.

Tips og advarsler


  • Aerosol tak maling kommer i bare én standard farge og bør matche enhver tak. Det kan ta litt øvelse for å bruke denne type aerosol maling. Ta noen praksis sprayer på plastfolien. Ikke holde spray i ett område for lang tid å unngå pooling maling og maling drypper.
  • Bruk vernebriller og en painterâ € ™ s maske ved sprøyting taket. Hold painterâ € ™ s maske på mens du fjerner tapen og plastfolie. Arbeid i et godt ventilert rom og unngå å puste inn maling spray. Hold barn og dyr ut av rommet.