Hovudside

Slik reparerer en tappekran Stopper

by Walther

Slik reparerer en tappekran Stopper

Mange Servanter har en innebygd stopper som holder vask full av vann. Du kan legge merke til at vasken lekker sakte vann med stopperen helt ned, noe som betyr en full vask av vann over tid vil renne til ikke vann i det hele tatt. Flere problemer kan føre til vasken innebygde stopper å ikke lukkes helt, slik som hardware kommer ut av justering eller stopperen segl seg ut. Du kan fikse det lekker proppen med noen få enkle trinn.

Bruksanvisning


•  Se på undersiden av vasken for å se om den mutteren på stopperen s er sikker. Hvis ikke, vri mutteren med klokken så hardt du kan med hånden.

•  Trykk vasken er stopperen ovenfra mens undersøke monteringen nedenfra. Løsne bolten på stopperen stang og skyv metall stroppen stykke bolten holder til stangen enten opp eller ned hvis du legger merke til tappepluggen ikke lukkes helt.

•  Spin stopperen stav i begge retninger hvis du observerer at noen del av stopperen montering kommer i kontakt med eventuelle hindringer som blokkerer forsamlingen fra å bevege seg fullt ut.

•  Lukk vasken er proppen og fyll vasken med vann. Trykk ned på toppen av proppen hvis vannet fortsetter å lekke ut av vasken for å se om vannet stopper lekker.

•  Drain vasken, deretter angre mutteren på stopperenheten fullstendig. Løft stopperen enheten ut helt fra vasken, deretter bruke et tynt lag med silikon gel og la den tørke. Sett stopperen forsamlingen i avløpet og erstatte metalltroppen og mutter.