Hovudside

Hjemmelaget anløpe Cleaner

by Walther

Hjemmelaget anløpe Cleaner

Anløpe er prosessen der metaller mister sin glans, noe som skjer når de kommer i kontakt med luft eller fuktighet. Forhindre anløpe ved å lagre smykker og andre metaller i områder som er tørre og lufttett. De fleste metaller vil anløpe slutt. Du kan kjøpe kommersielle anløpe fjernere eller lage din egen. Lage din egen vil spare penger og vil kontrollere mengden av kjemikalier i hjemmet ditt.

Aluminiumsfolie


Polsk sølv ved å koke det med aluminiumsfolie, salt og bakepulver, som vil oppmuntre de anløpe ioner for å flytte fra sølv til aluminiumsfolie. For å bruke denne metoden, linje en pott med aluminiumsfolie, og dekke den med minst 2 inches av vann. Tilsett 1 ts. av salt og en annen ts. av natron. Slipp sølv i vannet, og kok den forsiktig i 3 minutter før anløpe er borte.

Ketchup og Worcestershire saus


Kombinere ketchup og worcestershire-saus vil skape en messing polering krem ​​som vil fjerne anløpe. Bland like deler av ketchup med Worcestershire saus. Gni blandingen inn i messing, og jobbe til alle anløpe er borte. Skyll messing, og tørk den helt.

Sitron og Salt


Sitron og salt er en felles anløpe remover for metaller. Skjær en sitron i to og dryss salt over den åpne halvdel. Gni kanten over messing eller kobber anløpe å fjerne det. Vær spesielt oppmerksom på sprekker. Saltet vil arbeide for å slipe bort anløpe, og sitron vil bidra til å løsne det. Skyll messing med klart vann, og tørk den helt.

Ammoniakk


Ammoniakk er en giftig rengjøringsmiddel som du bør bruke med måte og holde seg borte fra barn. Å fjerne anløpe, bland 1/2 kopp av ammoniakk med to kopper vann. Pensle ammoniakk løsningen inn i gull eller sølv smykker til du fjerner anløpe. Skyll metall med klart vann, og la det tørke helt.