Hovudside

Hvordan Trim en kanadisk Hemlock

by Walther

Hvordan Trim en kanadisk Hemlock

Kanadisk Hemlock (Canadahemlokk) er en raskt voksende eviggrønne godt egnet til en rekke vekstforhold og bruksområder. Det er dverg busk former og tre former, men de tre formene er de vanligste og de som krever mye trimming. Hemlocks kan dyrkes i en hekk eller som en skåret fundament busk. I slike tilfeller er målet å opprettholde ønsket form og størrelse på hemlocks med årlig trimming. Hemlocks kan også dyrkes som et eksemplar plante i sin naturlige pyramideform. Disse krever ikke regelmessig trimming, men sporadiske trimming kan skape et tettere plante og kontrollere størrelsen.

Bruksanvisning


•  Bestem høyden du vil at Hemlock å være. Hvis det er på hver ende av huset, 6 til 8 meter høye rammer den gjennomsnittlige størrelsen huset pent. Hvis det er i nærheten av noen vinduer, er en hemlock treet ikke et godt valg for en stiftelse anlegget fordi holde den trimmet til en passende størrelse er ikke praktisk. Hvis du har en av de dverg busk sortar av Hemlock, men de er gode hvor som helst langs fundament linje.

•  Skrå endene av grenene med hekksaks - manuell eller makt - etter en pyramideformet eller oval form som passer dine preferanser. Sørg for at det er balansert og selv rundt alle sider. Det er å foretrekke å gjøre dette trinnet hvert år å ta ut minst mulig materiale som trengs, men hemlocks er veldig tilgivende og hvis du la det gå for lang tid, kan du klippe av så mye som du trenger.

•  Lag et mer naturlig utseende ved hjelp av hånd beskjæringssakser. Du må fortsatt kontrollere høyden, danner en form og ha symmetri og balanse, men håndbeskjæringssakser resultere i en mer uformell utseende. Du kan ta av så mye materiale som du vil, så er det nye vokse punkter langs hele stammen. Vær konsekvent, men ikke eksakt, rundt hele anlegget.

•  La leder unpruned hvis du vokser Hemlock som et eksemplar plante i et åpent område, og ikke har noen høydebegrensninger. Lederen er den sentrale stammen av treet og er ansvarlig for den endelige høyden på treet. Hvis du må redusere høyden av anlegget og beskjære leder, trener en annen gren for å bli leder. For å opprette en tettere anlegg, trimme endene av grenene 6 til 12 tommer etter behov. Ikke trimme alle grenene det samme beløpet. Følg naturlige form og opprettholde en pyramideform. Hvis du ønsker en mindre tett utseende, kan du tynne ut noen grener for å åpne opp kalesjen. Følg en gren hele veien tilbake til der det stammer og kuttet den av.