Hovudside

Hvordan å rense avløp uten væske rørlegger eller Drain-o

by Walther

Hvordan å rense avløp uten væske rørlegger eller Drain-o

Avløp tetter seg av mange ting som faller inn i dem. Ofte er det bare en opphopning av generell "møkk" som får dem til å tette. Det er mange måter å rense avløp, men i denne artikkelen vil jeg hjelpe deg å rense dine avløp uten å bruke en masse penger på "Kjemisk Drain Åpnere" som ikke fungerer godt i det hele tatt.

Bruksanvisning


•  Det første trinnet er å ha verktøy klar. Vanligvis vil du bare trenger en liten tang og en renne slange. En renne slange er en billig enhet som du kan kjøpe på ethvert hjem forbedring eller jernvarehandel. (Vanligvis under $ 10). De vil vare i mange år.

•  For en standard bad syke, er det en stopper som vanligvis er i veien. Å fjerne proppen, gå under vasken (vanligvis i et skap) og har noen vrikke stopperen avtrekker. Du vil se bak røret, avtrekker beveger seg opp og ned. Den er koblet til et lite metallstykke som går inn i avløpsrøret. Det er vanligvis bare en single "NUT" eller "hånd skru mutteren" som holder den på til røret. Fjern denne mutteren og trekke ut pinnen fra røret. Nå, fjerne vask stopper.

•  Start fôring slange ned vasken hullet fra hvor stopperen var. Vri og slå slangen (det vil føles litt vanskelig). Hold fôring, kronglete, og snu slange og trekk den ut igjen. Vanligvis vil det være en god del ekkelt hår og møkk fanget på enden av slangen. Trekk dette møkk av, og fortsette å mate slangen igjen før slangen kommer tilbake uten "møkk".

•  Kjør vasken, sørg for at vannet renner nå svært godt. HVIS det ikke skjer, gjentar du trinn 3. Mesteparten av tiden, er det bare en tresko, så hvis du får en stor masse på enden av slangen, har du sannsynligvis fått det.

•  i motsatt rekkefølge av trinn 2 for å re-montere proppen i vasken. Det er litt vanskelig noen ganger å få stopperen på "pinne" går inn i røret. Du vet du har det når du flytter stopperen trekke opp og ned og se stopperen åpning og lukking.

•  For badekar og dusj avløp, er prosedyren lik med slange. Men får i avløpet kan være forskjellig. Badekar har en "overflow" avløp vanligvis på forsiden av karet. Du kan fjerne dette med et par skruer (vanligvis). Kjør slange ned dette. (Det kalles ren ut). Kjør slange opp og ned denne til du fjerne tresko.

•  Frittstående dusjer vanligvis har en liten rist som er på toppen av sluket. Disse varierer litt, men de er som regel enten skrudd ned (med åpenbare skruer), eller de rett og slett pop-off og pop-on. Ta av dekselet enten ved å skru den eller lirke den av. Kjør slangen ved å vri og vri den mens fôring mer slange i avløpet.

•  Hvis et stempel fungerer ikke i et toalett, kan et rør slange fungerer like godt. Som brutto som det høres ut, kjører slange rett ned "hull" i toalettet så langt som du kan få det.

Tips og advarsler


  • Enheten kalles en "pipe slange" eller "avløp slange" og noen maskinvare butikk eller hjemme forbedring butikken BØR ha det.
  • Hvis alt er sikkerhetskopiert i hjemmet ditt, har du sannsynligvis en kloakk Hovedproblemet går ut av ditt hjem. (Alle avløp føre til en "main" pipe) Mest sannsynlig det er tett. Du må enten en svært lang slange og kjøre den ned de rene outs utenfor hjemmet, eller du er nødt til å kalle "redning rooter" for å rense det.
  • Kjemiske rengjøringsmidler IKKE JOBBE nesten like godt som å bruke en slange. I stedet for å betale $ 6 for en flaske av dette søppelet, betale $ 10 for en slange (vil vare livet ut) og få avløp fungerer. Kjemiske rengjøringsmidler ofte bare midlertidig gjøre avløp fungere bedre så går de tilbake for å bremse eller tett.
  • Bruk alltid vernebriller og være forsiktig med verktøy!